PRESSE

Annonse:

Alle som ønsker adgang til pressetribunen for å gjøre en jobb på Briskeby i forbindelse med våre hjemmekamper i OBOS-ligaen eller NM, skal søke om akkreditering på forhånd. Dette må sendes til oss senest TRE DAGER før arrangementet.

I særskilte tilfeller kan det gjøres avtale om sesongakkreditering. Kontakt Robert Ulven Kvålshagen om dette.

Alle typer søknader om akkreditering sendes til: [email protected].

Kun mediafolk på jobb får akkreditering. Vi ber derfor om presisering av hvem du jobber for når søknad sendes. Ansatte for spillselskaper har ikke adgang så sant det ikke foreligger noen avtale med NTF. Denne må eventuelt fremvises ved søknad.

Dersom det blir fullbooket vil vi følge anbefalinger fra NFF/NSF om å prioritere de avisene, radio- og TV-stasjonene som følger HamKam jevnlig.

I forbindelse med HamKams hjemmekamper og situasjonen rundt COVID-19, vil det i år være en egen presseinngang ved INNGANG B, til venstre for hovedinngangen mellom Briskeby og CC Martn. Dette er den samme inngangen som ble benyttet for noen sesonger tilbake. 

NB! Akkrediteringen er personlig og gjelder kun for deg. Vi opplyser for ordens skyld at  familiemedlemmer, venner eller andre ikke har tilgang til presseområdet.

Alle henvendelser angående presse/akkreditering sendes til Robert Ulven Kvålshagen.

E-post: [email protected]
Tlf: 452 73 977

 

Avhenting av akkrediteringer

Presse-akkreditering hentes ved inngang B, til venstre for hovedinngangen på hovedtribunen. 

 

Annonse fra Eliteserien: