Kvik Hamar

Om Kvik Hamar

Kvik Hamar tilbyr det fineste innen dansk designkjøkken, bad og garderober. Og dette til overraskende lave priser. Kombinert med fokus på oppfølging og god kundeservice, jobber vi for at våre kunder skal føle seg 100 % ivaretatt hele veien.

Vi er et ambisiøst selskap i alt vi gjør, men spesielt når det gjelder bærekraft. Vi er kontinuerlig nyskapende for å oppnå målet vårt, som er å gi deg dansk design av høy kvalitet til overraskende lav pris. Vi har samme tilnærming til arbeidet vårt når det gjelder bærekraft. Produksjonen ved det danske hovedkontoret vårt ble CO2-positiv i 2021, og vi beveger oss fremover og jobber hardt med leverandørene våre mot målet om at hele leverandørkjeden vår skal bli CO2-nøytral innen 2025.

En viktig del av konseptet vårt er vår effektive flatpakketransport. Vi setter sammen kjøkkenet i en Kvik-butikk i nærheten av deg, mens bransjestandarden er å montere dem på fabrikken. Vår logistikkløsning med flatpakker fører til mindre CO2-utslipp, siden vi kan transportere seks ganger flere kjøkken på hver lastebil.

Vi lager tidløs dansk design med materialer av høy kvalitet fra ansvarlige råvarer. De utvidede garantiene våre gjenspeiler den sterke troen vår på langvarige produkter. Kjøkkenene våre er alltid laget med tanke på design og funksjon for å gi deg et bærekraftig valg som du kan være stolt av i hjemmet ditt og som du kan nyte i mange år. For det er i hjemmet at alle de beste minnene skje nå og i fremtiden.


Hvorfor vi er partner i HamKam Fotball

Vi elsker fotball og vi elsker Hamkam! Vi har stor tro på at idrettens arena er en sunn, god og riktig møteplass hvor man kan skape relasjoner og legge grunnlag for nye, gode samarbeid.

FAKTA