Et bærekraftig samarbeid!

HamKam streber etter en mer bærekraftig hverdag - og fremtid. Vi blir aldri perfekte, men med vårt samarbeid med Bærekraftig Gjenbruk tar vi nok et steg i riktig retning.

Annonse:

Bærekraftig på Hamar er en litt annerledes butikk! Dette er en av to konseptbutikker under navnet Bærekraftig Gjenbruk med en mye mer organisk butikkopplevelse. Butikken er en del av kjeden Gjenbruken med hele 35 butikker i Norge, og med hovedkontor på Hamar.

- Vi i HamKam er dyktige på mange parametere og har tatt store steg, men å se hvor godt implementert bærekraftsmålene er i Gjenbrukens hverdag er både imponerende og motiverende, forteller Joakim Furulund i HamKam.

På bildet poserer butikksjef i Bærekraftig Gjenbruk, Ingvild Paddon og Salgs- og Partneransvarlig i HamKam, Joakim Furulund sammen med én av mange frivillige i butikken i Stormyrvegen 11 i flotte HamKam-effekter. 

- Vi er tuftet på frivillighet. Det er gjennom den iherdige innsatsen til våre frivillige at man har klart å bygge opp dagens virksomhet, legger Ingvild til.

Sammen med HamKam skal Bærekraftig bidra til økt kunnskap, entusiasme og glede i Innlandet. Dette gjelder opp mot våre andre partnere, og for byens befolkning. Gjennom aktivering og tiltak skal vi sammen prøve å sette et fokus på gjenbruk og bærekraft. Blant annet vil det i nær fremtid dukke opp en innsamlingsboks for tekstiler utenfor Briskeby. 

Dette er virkelig et partnerskap der begge parter ønsker å dra nytte av hverandre, mot en mer holdbar fremtid.

Følg Bærekraftig Gjenbruk på Facebook

Er du på utkikk etter brukte skatter, klær eller utstyr? Ta turen innom den blide gjengen i Stormyrvegen 11 - sammen skaper vi bærekraft!

Dette kan du finne hos Bærekraftig Gjenbruk

  • Blant annet: Brukte klær for barn, damer og herrer, nips (dekketøy, glass, småvarer), noe bøker samt en andre etasje med møbler, sport, fritid, kunst, leker, cd/dvd med mer. Butikken har også sin egen bærekraftige kaffe til salgs!

Annonse fra Eliteserien: