Hai - vår hovedleverandør av mat i klubbhuset!

Har du spist mat i klubbhuset vårt, har du garantert møtt Hai. Og har du møtt Hai, glemmer du ikke opplevelsen.

Annonse:

Den karismatiske mannen driver Hai på CC og Hai Catering. For HamKam leverer Hai fantastisk mat på VIP Klubbhuset, samt lunsj til våre spillere. Med en eksemplarisk service og fortreffelige retter er vi fornøyde med at Hai er med videre i et styrket partnerskap.

Fusion Food
Med innslag fra både øst og vest har restauranten spesialisert seg på fusion food. Mye av grunnlaget skapte Hai da han arbeidet på det luksuriøse Raffles Hotel i Singapore.
 
HamKam er stolte over at Hai ser verdien og effekten av og assosieres med byens fotballflaggskip. Dette er et samarbeid som gagner både klubben og byen.
 
- Hai sikrer gode smaker for våre partnere på Briskeby, og setter en guldkant på totalopplevelsen på kampdag, forteller markedsansvarlig Frederik Garshol og legger til at Hai står for servering på over halvparten av årets hjemmekamper.
 
Klubbhuset er et flittig brukt lokale til bursdagsfeiringer, møter, seminarer og fester. Som vår hovedleverandør anbefaler vi selvfølgelig mat fra Hai Catering på disse arrangementene!
 
Hai ønsker deg og dine velkommen på en unik smaksopplevelse, om det være seg på CC, Briskeby eller som catering.
 

Hai er kamerat - og livet er for kort til å spise dårlig mat!

Se menyen, bestill catering eller les historien her:

Annonse fra Eliteserien: