Hamar Vandrerhjem Vikingskipet gjentar suksessen!

Kun et sleivspark fra Briskeby - med Mjøsa som nærmeste nabo ligger Vikingskipet Hotell og Vandrerhjem som en grønn oase rett utenfor Hamar sentrum.

Annonse:

VIP-arrangement til braksuksess

I 2022, da solen badet over Hamar, HamKam og Briskeby, samlet våre samarbeidspartnere seg hos Ole Røhnebæk og Vikingskipet Hotell og Vandrerhjem for grilling og faglig påfyll før kampen mot Bodø/Glimt.

På denne dagen fikk kameratene våre virkelig kjenne på servicen som Røhnebæk yter. Dette ble såpass vellykket at vi gjentar suksessen i år mot Aalesund i juli. 

Vandrerhjemmet 22
Fjorårets event - opptakt til kampen mot Bodø/Glimt.

Alltid på tilbudssiden 

Ole er en trofast kammasupporter og langvarig partner som fortsetter og utvider samarbeidet med HamKam i 2023 - og som vi gleder oss! 

Ny & Ne Spiseri er mattilbudet til vandrerhjemmet og herfra leveres det lunsj til A-laget én gang i uken gjennom hele året. Samtidig blir Ole og hans mannskap å finne på to VIP-kamper på Briskeby.

I Ny & Ne Spiseri serveres stedets frokostbuffet. Senere på dagen kan du nyte en bedre lunsj, middag eller et godt utvalg av pizzaer.

Når klubben har behov for overnatting, er alltid Hamar Vandrerhjem Vikingskipet til å stole på. Service, glede og fleksibilitet er stikkord vi i HamKam benytter oss av når vi beskriver samarbeidet!

Mottoet deres er:  "Vi gir deg en god start på dagen:)" Dette er en underdrivelse. Hele dagen blir god i møtet med hotellet, vandrerhjemmet, leilighetene eller spiseriet!

Book overnatting her:

Annonse fra Eliteserien: