Smakfull Catering - Fra Kong Harald til HamKam

Smakfull Catering by Oliver Weber er kjent for høy kvalitet. Med flere års erfaring i bransjen tilbyr selskapet eksklusiv mat med gode råvarer. Vi er takknemlige for at Oliver med sin kokkekunst går inn som en samarbeidspartner til HamKam!

Annonse:

Cateringselskapet har base på Søndre Elton i Stange Vestbygd. At stedet kalles "Nordens Toscana" er ikke uten grunn.

Oliver Weber står bak Smakfull og er født og oppvokst i Graz i Østerrike, og har vært matinteressert hele sitt liv.

Hos Smakfull Catering er kunden og god matkvalitet fokuset, og Oliver tilbyr alltid konsultasjoner for å dekke kundens ønsker og behov i forbindelse med arrangementet.

Oliver er fremoverlent, service-minded, arbeidsom og ekstremt dyktig. Dette er et selskap som styrker partnernettverket vårt ytterligere. Våre A-lagsspillere kommer også til å få stor glede av Smakfull det kommende året.

— Joakim Furulund, Salgs- og Partneransvarlig

Bred erfaring

Oliver Weber har jobbet for flere store restauranter. Hans forkjærlighet ligger i det italienske og spanske kjøkken, da han lærte mye om dette i Gault & Millau restauranten «Hofkeller» i Graz. Han har også jobbet på 5-stjerners cruiseskipet MS Europa. Det er altså tydelig at mannen kan trylle bak kjelene. 

I løpet av kokkens år i Norge har han laget mat både til kjendiser og storslåtte bryllup, men størst av alt selveste Kong Harald.

Link til hjemmesiden finner du her:

Velkommen på kameratlaget!

Annonse fra Eliteserien: