IMG_2084

SpareBank 1 Østlandet ForretningsPartner gjør som morselskapet

SpareBank 1 ForretningsPartner Østlandet gjør som morselskapet og satser sammen med HamKam.

Annonse:

SpareBank 1 ForretningsPartner Østlandet er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Østlandet. Leder for rådgivning på Hamarkontoret, Anders Enger, gleder seg til samarbeidet med HamKam.

- Vi tok initiativ til et samarbeid med HamKam fordi vi ønsker å støtte distriktets elitelag i fotball. Klubben betyr mye for mange av oss og jobben de gjør både på og utenfor banen er viktig for lokalsamfunnet. Deres Kamerat-konsept innehar et inkluderende verdigrunnlag som vi i ForretningsPartner deler. Vi ser fram til å utvikle dette kameratskapet med klubben og nettverket rundt sier Anders.

Anders har 130 kolleger fordelt på 9 kontorer. De er et fleksibelt selskap som tilpasser sin rådgivning og et bredt spekter av tjenester innen økonomi, lønn, HR og regnskap, til kundenes behov. Våre rådgivere har faglig bransjespesialisering, kombinert med gode tekniske bransjeløsninger, bidrar vi til en lettere hverdag for kundene og deres ansatte sier han.

- Dette er en ny sterk bidragsyter i klubbens partnernettverk, og et flott bevis på at vi er i konstant utvikling, forteller Frederik Garshol i HamKam og ønsker bedriften hjertelig velkommen på Kameratlaget!

Lenke til bedriftens nettside:

Annonse fra Eliteserien: