Årets siste kamp

Vegard Skogheims Ull/Kisa gjester Briskeby i OBOS-ligaens siste serierunde

Annonse:

I morgen kl.13.00 trer HamKam-spillerne på seg jubileumsdrakta for siste gang. Sesongen hvor klubben fyller 100 år må sies å være vel godkjent, men Kevin og gutta er ikke helt fornøyde enda. 

Årets sluttplassering på tabellen er definitivt ikke avgjort. Vi kan i teorien havne på alt fra 6. til 11.plass. Det eneste som er avgjort er at vi ikke rykker ned. Selv om store ting må skje for at vi skal kapre den siste kvalikplassen er i alle fall teorien noe å lene seg på.

Ull/Kisa er i ferd med å avslutte en sterk sesong. Skogens gutter har nærmest sikret seg kvalifisering til Eliteserien, noe som lar seg høre for en klubb som aldri har spilt på norsk toppnivå. Så sent som i 2012 var Kisa for aller første gang på nivå to.

Det er to trenere som har sin siste kamp for sine respektive klubber. Både Kevin Knappen og Vegard Skogheim trer av etter sesongen, så det er med andre ord ikke bare plasseringer det skal spilles om, men også en god avslutning for trenerne selv.

Vi håper at så mange som mulig møter opp for å støtte gutta i jakten på en høyere tabellplassering, samtidig som vi ønsker å gi Kevin Knappen en fin avskjed i grønt og hvitt.

PS! Ved å kjøpe billett er du med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 20 000kr fra kampsponsor Travelbakery!

Portene åpner kl.12.00. Kampstart kl.13.00

Kampsponsor: Travelbakery

Velkommen til årets siste kamp i jubileumssesongen!

Annonse fra Eliteserien: