Auto Plan/AVIS forsterker samarbeidet

Auto Plan/AVIS og HamKam fortsetter samarbeidet også kommende sesong!

Auto Plan/AVIS, som holder til på Midtstranda, har forsterket samarbeidet med HamKam. På bildet poserer markedssjef i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari og stasjonsansvarlig for Auto Plan/AVIS, Roger Emilsen., som forteller at Gatelaget er en viktig faktor for samarbeidet.

- Vi ønsker å forsterke samarbeidet siden vi ønsker å bidra til å hjelpe klubben tilbake dit vi mener den hører hjemme; i toppen av norsk fotball. I tillegg gjør Kamma en meget god jobb rundt Gatelaget, som er et veldig nyttig samfunnsengasjement, forteller Emilsen.

- Vi ønsker å bidra til at alle talentene i HamKam, samt Gatelaget, skal komme seg trygt til bortekampene i våre nye 17-setere!

Auto Plan/AVIS har denne sesongen vært en veldig viktige samarbeidspartner i form av at de alltid legger til rette for klubben. Alt fra å lease biler til spillerne, låne ut varebiler til spillere og støtteapparat som trenger flyttehjelp og ikke minst lånt ut 17-setere til alle bortekampene for G19, rekruttlaget og Gatelaget. Markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari, er selvfølgelig glad for å ha med Auto Plan/AVIS og Roger Emilsen videre.

- Vi ønsker å takke Auto Plan/AVIS for samarbeidet vi har hatt sesongen vi nå har lagt bak oss. De har lagt alt til rette for oss når det kommer til bruk av bussen og gitt oss trygg transport til bortekampene, starter Mehran før han forteller litt mer om den kommende avtalen.

- Neste år ønsker de også og være mer med rundt Gatelaget, noe vi setter utrolig stor pris på. Vi ønsker også å takke dem for å legge til rette for våre spillere og ledere ved leasing av biler, avslutter en glad markedsjef.

Vil du bli partner?

  • Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari

  • Mail: mehran@hamkam.no

  • Telefon: 461 30 271

Annonse fra Obos-ligaen: