Besøk hos Stange SK

Tirsdag kveld tok trenerteam og spillergruppa turen til Frenningbana på Stange for klubbesøk hos Stange Sportsklubb. Les hva tidligere HamKam-spiller, Magne Brun og daglig leder, Espen Borgersen sa etter besøket:

Ved ankomst Frenningsbana var det allerede mange spente ledere og spillere fra Stange SK på plass. Spillerne tok med seg barna på feltet og kjørte en god treningsøkt med forskjellige øvelser, mens trenerteamet hadde trenerforum med ledere og trenere fra Stange inne i de flotte klubblokalene.

Magne Brun var en av trenerne hos Stange som var tilstede denne tirsdagskvelden.

- Dette ble en veldig bra kveld. Fint og interessant med innblikk i hverdagen til HamKam og spesielt hva Espen og Gaute tenker. Gode eksempler som ga noe til oss trenere i yngres avdeling, forteller Magne før han roser jobben som utviklingsansvarlig i HamKam, Rolf Høgmo (bildet) gjør.

- Rolf er flink til å legge frem hvordan HamKam tenker om samarbeid. Viktig med samarbeid for at HamKam skal få frem gode spillere. Slike tiltak er veldig positivt for omdømmet. En gevinst for oss i Stange og for HamKam, avslutter den tidligere HamKam-spilleren.

Daglig leder, Espen Borgersen hos Stange SK kunne fortelle om et møte sammen med trenere og lagledere dagen etter klubbesøket fra HamKam. Der kom det gode tilbakemeldinger:

- Alle var positive til besøket fra HamKam. Det var et ønske om å styrke dette samarbeidet gjennom besøk hos HamKam i det daglige. Om vi skal produsere en ny Magne Brun ser vi fordelen av at alle følger en rød tråd med utgangspunkt i Hamkams filosofi rundt spillerutvikling, forteller Borgersen.

Borgersen tror samarbeidet vil gi breddeklubben et løft.

- I det daglige kan det være utfordrende i en breddklubb å få alle til å følge en rød tråd til enhver tid, men samarbeidet med HamKam vil forhåpentligvis gi oss et løft med mer bevissthet rundt spillerutvikling, forteller Borgersen avslutningsvis.

Vi ønsker å takke Stange SK for godt vertskap og godt oppmøte og gleder oss til videre samarbeid.

Se noen bilder fra besøket:

Annonse fra Obos-ligaen: