Billettinfo før Aalesund

Vi ønsker oss folkefest hjemme mot de nåværende serielederne Aalesund. Derfor reduseres billettprisene mange prosent.

Det går mot slutten av vår 100års-feiring. Med tre hjemmekamper igjen så ønsker vi å gi noe tilbake til publikum. I den anledning senker vi honnør- og voksenbillettene til 100 norske kroner.

- Vi vet at BriskebyBanden og gjengen fra Oslo allerede har startet mobiliseringen - og nå håper vi også resten av innlandet blir med også, forteller Mehran.

Mot Kongsvinger hadde vi 4683 tilskuere innenfor portene og vi vet våre spillere satt stor pris på dette. Derfor ønsker vi å redusere våre priser nå slik at vi kan komme oss på det nivået igjen.

Allerede førstkommende søndag så kommer storlaget Aalesund på besøk. Aalesund ligger for øyeblikket på direkte opprykksplass og vi skal gjøre alt vi kan for at de ikke skal få med seg noe gratis fra Briskeby. Ett lag med lange tradisjoner som er på vei til Eliteserien. Vi alle husker vel vårkampen? Der gutta kriget seg til tre velfortjente poeng.

- Vi håper det blir en klassisk høstkamp med elektrisk stemning og stor nerve på Briskeby. Litt som i gamle dager der vi møtte Rosenborg, Vålerenga og Lillestrøm med flere tusen på tribunen.

Se video av Mehran:


Annonse fra Obos-ligaen: