Bortetap mot Sander

det ble et knepent bortetap mot et kompakt hjemmelag på Sandermoen.

Sander - HamKam 2 - 2-1 (1-0);

Et ungt rekruttlag tok mandag kveld turen til Sander for den tolvte serierunde i fjerde divisjon, avdeling to. Hjemmelaget lå på plassen over seks poeng foran HamKam 2 før oppgjøret.

HamKam-rekruttene skaper sjanser på løpende bånd og spiller til tider over hjemmelaget i første omgangen på et flott gressteppe på Sandermoen. Både Johnny Buduson, Sigurd M. Øverby (bildet) og Jarmund Øyen Kvernstuen har flere muligheter til å sende bortelaget i ledelsen.

Like før pause får Sander den sjansen de jaktet på kontring. Andreas Lundgren er plutselig alene med Marco Priis Jørgensen i HamKam-buret, som er sjanseløs. Først nevnte curler den trygt i lengste hjørnet.

I andre omgang skapes det ikke like mange sjanser, men HamKam gutta fortsetter å spille ball og Sander fortsetter å jakte kontringer. Ti minutter før kampslutt får dem valuta for innsatsen og samme mann kommer nok en gang alene med Marco. Nok en gang kommer Lundgren seirende ut av duellen.

HamKam-rekruttene setter inn et siste trykk i håp om å få med noe hjem til Briskeby. To minutter før kampslutt spiller seriedebutant, Tord Sagstuien Andersen fra Gjøvik ballen gjennom til Sigurd M. Øverby som banker ballen sikkert i mål med høyrefoten.

Dessverre for bortelaget kommer det ingen flere mål, og hjemmelaget blir sittende igjen med alle tre poengene, mens ungguttene drar hjem til Hamar tomhendt, men med nok en dose erfaring i seniorfotball.

Førstkommende torsdag spiller juniorlaget høstsesongens første seriekamp borte mot Bærum G19.

4. divisjon avdeling 2, serierunde 12

• Sandermoen gress, 51 tilskuere

• Sander - HamKam 2 - 2-1 (1-0)

• Scoringer: 1-0 Andreas Lundgren (39`), 2-0 Andreas Lundgren (80`), 2-1 Sigurd M. Øverby (88`).

• Avslutninger: 7-12

• Avslutninger på mål: 3-4

• Dommer: Morten Haugerud, Lunner IL

• Gult kort: Marius Ellingsen (Sander), Sander Eng Strand (HamKam 2)

• HamKam (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Ahmed Ziad Saleh, Patrick Alfei Sæbø, Ådne Midtskogen, Davod Arzani - Sigurd M. Øverby, Luca Taouss Sveen, Sander Eng Strand, Jørgen Holmlund - Jarmund Øyen Kvernstuen, Johnny Buduson

• Innbyttere: Håvard Aasjord Lomsdalen for Patrick Alfei Sæbø (46 min.), Eirik Jacobsen for Davod Arzani (46 min.), Bowi Mang for Jørgen Holmlund (46 min.), Tord Sagstuen Andersen for Luca Taouss Sveen (46 min.), Henrik Thorkildsen for Jarmund Øyen Kvernstuen (46 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.