Bowi Mang matchvinner mot Ridabu

Det ble en knepen borteseier for et ungt rekruttlag mandag kveld, etter overtidsmål av Bowi Mang.

Ridabu - HamKam 2 - 1-1 (1-2);

Det store finspillet uteble på et duggfriskt kunstgress på Black River Park mandag kveld. To kjølige varmegrader viste gradestokken før avspark. Det tok bare fire minutter før hjemmelaget varmet hjemmesupporterne med kveldens første scoring - av den fine sorten. Herman Sørli forserer flott ute på høyrekanten og slår flatt inn til Christoffer Pettersbakken som fullfører kontringen på flott vis alene med en sjanseløs Fagereng i HamKam-buret.

HamKam spiller mye ball, men sliter med å finne rommene bak et kompakt Ridabu-forsvar. Men i det tjuende minutt blir det rom på vår høyrekant og Herman Roseth kopierer navnebroren på motstanderlaget og slår ballen flatt inn til Bowi Mang som scorer sikkert på bakerste stolpe.

Det skapes ikke mange sjanser i første omgang på Black River Park. I andre omgang derimot kommer begge lag til flere gode målsjanser. Hjemmelaget kommer til desidert flest store målsjanser, mens våre blir stortsett enkel mat for en solid Stefan Wattum i Ridabu-målet.

Andreas Hippe Fagereng holder oss til tider inne i kampen med flere flotte redninger. Andre omgangen er også preget av mange faste situasjoner til begge lag, uten uttelling.

Unggutta fra HamKam får satt inn en sluttspurt og kjører oppgjøret de siste fem minuttene av ordinær tid. Det resulterte i en sen scoring av toppscorer, Bowi Mang som setter inn sitt åttende for sesongen.

Eirik Jacobsen blir fint spilt fri på høyrekanten før han slår førtifem grader ut. Der står Bowi og kliner ballen i hjørnet ballen kommer fra med høyrefoten. Godt satt av unggutten, og dermed vinner HamKam 2

4. divisjon avdeling 2, serierunde 20

• Black river park, 64 tilskuere

• Ridabu - HamKam 2 - 1-2 (1-1)

• Scoringer: 1-0 Christoffer Pettersbakken (4`), 1-1 Bowi Mang (20`), 1-2 Bowi Mang (90`).

• Avslutninger: 8 - 10

• Avslutninger på mål: 6 - 6

• Dommer: Morten Haugerud, Lunner Fotballklubb

• Gult kort: Øyvind Nilsen (Ridabu), Sander Eng Strand, Luca Taouss Sveen (HamKam 2)

• Rødt kort: Ingen.

• HamKam 2 (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Ahmed Ziad Saleh, Patrick Alfei Sæbø, Håvard Aasjord Lomsdalen, Eirik Jacobsen - Herman Roseth, Tord Sagstuen Andersen, Sander Eng Strand, Bowi Mang - Jarmund Øyen Kvernstuen, Sander Deglum

• Innbyttere: Sigurd M. Øverby for Sander Deglum (53 min.), Luca Taouss Sveen for Sander Eng Strand (68 min.), Davod Arzani for Ahmed Ziad Saleh (73 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.