Debut på U21 for Nico

Nicholas Mickelson startet kampen for Norge U21 borte mot Tyskland U21 fredag kveld. Det var hans debut på U21-nivå.

Norge U21 spitle fredag kveld en viktig kvalikkamp borte mot Tyskland U21. Norge måtte vinne kampen. Og på én av de elleve startplassene - vår egen Nicholas Mickelson.

Det er gøy å se Ottestad-gutten som har spilt fotball for HamKam siden han var 14 år lykkes og får en velfortjent sjanse på lag med spillere som Martin Ødegaard (VIttese, på lån fra Real Madrid), Morten Thorsby (Herenveen), Ulrik Yttergård Jenssen (FC Nordsjælland) - blant flere.

Det ble en tøff kamp for de norske ungguttene og Tyskland gikk fryktløst til verks. Etter flere sjanser alene med keeper lyktes det til slutt for hjemmelaget å få hull på byllen. Til pause ledet serielederne 2-0. Nicholas klarte seg fint på vingbacken. Fine bidrag offensivt og holdt godt defensivt - til tross for en miss like før pause hvor venstrekanten til Tyskland kommer seg fri og får skutt fra hjørnet av sekstenmeteren. Skuddet går et stykke over tverrliggeren til Sondre Rossbach i Norge-buret.

Birk Risa som til daglig gir sine tjenester til Odds Ballklubb satte inn Norges eneste mål 54 sekunder ut i andre omgang. Og i andre omgangen spilte Norge en meget god omgang. Tyskland var farlig frempå kun på kontringer.

Nicholas Mickelson gjennomfører en god debut for det norske u21 landslaget og spitle 84 minutter. Han ble erstattet av Martin Samuelsen (VVV-Venlo, på lån fra West Ham United).

Norge U21 taper dermed 2-1 borte mot et godt Tysk lag og mistet dermed muligheten til å avansere til sluttspillet neste sommer.

Vi gratulerer Nicholas Mickelson med debut for Norges U21-lag.