- Definitivt forbedring

VIDEO/BILDEGALLERI: Thomas Borza (bildet) jubler etter sin redusering til 1-3. Treningskampen ender 3-3. Hør hva Thomas og Håkon T. Kristiansen sa etter kampen:

HamKam G19 - Kongsvinger G19

Treningskamp 2020.

Scoringer: 0-1 (24`), 0-2 (30`), 0-3 (38`), 1-3 Thomas Borza (50`), 2-3 August Jenssen (55`), 3-3 Herman Ånberg (65`).

Dommer: Pål Berg, Storhamar.

Gult kort: Van Za Lian Bawi Hrin (HamKam G19)

HamKam G19 (4-4-2); Petter Jensen - Elias Munkelien (Kristian Nordbye, 70 min.), Arne Westgaard (Aleksander Bjørnhaug, 46 min.), Thorbjørn Kristiansen (Ole Martin Haugli, 70 min.), Sondre Skogum (Håvard Lomsdalen, 64 min.) - Thomas Borza, Van Za Lian Bawi Hrin, Arne Hopland Ødegård, Ismael Sulub (Herman Ånberg, 46 min.) - Farzam Dadras, August Aasgaard Jenssen (Olve Stenersen, 70 min.).

--------------------

Ny god treningsøkt for HamKam-ungguttene. HamKam starter best og styrer spillet ute på kunstgresset, spiller seg til noen tilløp til sjanser uten å treffe på den aller siste pasningen. De første tjuefem er hjemmelaget best. Så er Kongsvinger effektive og scorer tre mål før pause, hvor det ser ut til at HamKam-hodene faller ned på skuldernivå. De to første målene er meget gode prestasjoner av bortelaget hvor den første er et fantastisk skudd i lengste kryss fra hjørnet av seksten, og det andre er en strålende heading fra sju meter som treffer helt oppe i vinkelen - den også. KILs tredje scores etter godt spill etter en dødball hvor en KIL-angriper får en enkel oppgave å sette ballen i åpent mål etter tiki-taka i HamKams seksten.

I pausen ble trenerteamet og spillerne enige om å gå ut med hodet hevet å vinne den andre omgangen. Det klart de. Med glans.

Det tok ikke mer en fem minutter før Thomas Borza får mulighet til å avslutte fra seks meter etter klabb og babb. Han setter ballen i mål med venstrefoten. Så kun fem minutter senere får August Aasgaard Jenssen ballen inne i feltet, vender om og skyter knallhardt med venstrefoten, rett i nettet.

Etter sekstifem minutter var lagene ajour. Herman Ånberg mottar ballen inne i feltet, drar av en mann før han kliner ballen i nettaket bak en sjanseløs KIL-keeper. Tre ganske like mål hvor alle tre mottar ballen inne i seksten og avslutter raskt og kontant.

Hjemmelaget fortsatte presset også etter utlikningen, men kom ikke nærmere enn et stolpetreff fra Herman Ånberg tjue minutter før slutt. Siste ti minuttene kom Kongsvinger seg mer med og skapte et par farligheter uten å sette Petter Jensen på de aller største prøvene.