- Det gjelder å jobbe hardt hver eneste dag

William Moan Mikalsen (19) har signert en permanent kontrakt med HamKam Fotball ut 2021-sesongen. Unggutten kommer fra Bodø/Glimt:

Annonse:

HamKam og William Moan Mikalsen ble torsdag enige om betingelsene som sørger for at han er HamKam-spiller de to kommende sesongene. Unggutten som er tiltenkt en plass på høyrekanten, som i tillegg kan bekle høyrebacken blir å finne allerede på morgendagens trening på Briskeby. Mikalsen melder dermed overgang fra Bodø/Glimt til HamKam.

Sportssjef og hovedtrener Espen Olsen gleder seg til å se det unge talentet i HamKam-drakt:

- William er en spiller vi har fulgt over en lengre periode og har hatt dialog med helt siden i januar. Jeg har sett han i flere treningskamper i år. Senest for et par dager siden da han startet kampen for Bodø/Glimt borte mot Rosenborg, forteller Olsen.

Sportssjefen liker det han har sett i vinter og beskriver 19-åringen sånn:

- Han er en energisk og hardtarbeidende spiller som kan spille i flere posisjoner. Vi ser på han som kant og back på høyresiden.

- Som en ung og fremadstormende spiller passer han perfekt inn i profilen vår, hvor vi gleder oss til å utvikle han videre. Samtidig er det ekstra gledelig for oss at han ønsket seg til HamKam for å utvikle seg videre, avslutter en fornøyd sportssjef.

Unggutten gleder seg til å ta fatt på nye erfaringer og ser frem til å bli HamKam-spiller:

- HamKam virker som en veldig bra klubb og en fin klubb å utvikle seg videre på. Hører gode ord om omgivelsene og miljøet. Spillestilen trigger meg, sier Mikalsen.

På spørsmål om hvilke styrker unggutten besitter svarer han dette:

- Veldig god utholdenhet, stor løpskraft og hurtig. God teknikk, i tillegg til å lese og forstå spillet godt.

Bodøværingen som har spilt i Bodø/Glimt i alle år har ambisjoner for fremtiden:

- Jeg har ambisjoner om å komme så langt som mulig som fotballspiller. Først vil jeg spille på det øverste nivået i norge og deretter utlandet. Jeg ønsker også å bli landslagsspiller, så det gjelder å jobber hardt hver eneste dag, avslutter den ambisjonsrike unggutten.

Vi prøver å komme tilbake med et videointervju i løpet av fredagen.

Han takker for tiden i Glimt og får gode ord tilbake. Trykk her for å lese ordene fra glimt.no:

Foto: glimt.no

Annonse fra Eliteserien: