- Dette lukter det svidd av

Velkommen, Høyer.

Høyer og HamKam Fotball har i dag inngått et samarbeid foran 2019-sesongen.

Hos Høyer handler det om shoppingopplevelsen. I over 10 år har Høyer vært et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn. Ørnulf Høyer startet Høyer i 2004 med den første butikken på Sjølyst, og i dag finner du Høyer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

På CC Hamar finner du Høyer som blir vårt nyeste medlem i nettverket. Daglig leder, Anders Sødahl er stolt over å bli en del av HamKam.

- Vi er entusiastiske og ydmyke over samarbeidet som er tegnet for sesongen 2019. starter Sødahl entusiastisk.

- Sett fra utsiden virker laget heltent og forsterket foran sesongen, og vi skal bidra med vårt og heie med. Som trønder hadde det vært sykt deilig med HamKam oppe i det beste selskapet. Kanskje det vanker en konvertering i fremtiden, forteller Sødahl med et smil.

Markus Solbakken som er avbildet sammen med Anders Sødahl på bildet blir Høyer sin fadderspiller denne sesongen.

- Markus kommer uansett til å dukke opp i våre kanaler med ujevne mellomrom fremover, mer velkledd enn noensinne. Nå håper vi bare gutta får samlet overskudd frem mot seriestart 31. mars - dette lukter det svidd av, avslutter Anders Sødahl.

Markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari er glad for å få med Høyer på laget.

- Anders kjenner jeg godt fra tiden på CC Hamar og det er veldig gledelig å få med Høyer på laget. Vi har hatt en flott dialog gjennom flere uker og har landet på en avtale hvor begge parter er fornøyde. Vi gleder oss til å samarbeide med Høyer fremover, avslutter en smilende markedssjef til hamkam.no. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: