Dønnum: - Vi ses i Eliteserien

Aron Dønnum og Morten Renå Olsen vender hjem til henholdsvis Vålerenga og Stabæk etter å ha vært utlånt til HamKam vårsesongen 2018.

Dermed ble Sogndal siste reise med HamKam for denne gangen for disse to ungguttene. 

Aron Dønnum har vært involvert i samtlige nitten kamper denne sesongen og står med ett mål og to målgivende fordelt på seksten seriekamper og fire cupkamper. I kampen mot Sogndal kom han inn og satte fart på oppgjøret de siste 18 minuttene.

I garderoben etter kampen kunne han fortelle at han hadde blitt glad i gutta og kommer til å savne HamKam.

- Jeg har hatt en fin tid i HamKam og blitt veldig godt mottatt og ivaretatt av dere, noe jeg setter veldig stor pris på, startet Aron før han kom med skryt til spillergruppa.

- Dere er gode fotballspillere som jeg er glad jeg har fått muligheten til å spille fotball med, stå på videre så vil dere nå langt, vi ses i Eliteserien, avsluttet unggutten fra Eidsvold.

Morten Renå Olsen ble sittende på benken under hele kampen borte mot Sogndal, men også han hadde bare gode ord å komme med.

- Jeg ønsker å takke dere for måten jeg har blitt tatt i mot, og at jeg har fått sjansen til å spille med dere. Jeg kommer til å huske HamKam-tiden med glede, meddelte Morten til sine lagkamerater etter kampen.

Morten blir dermed stående med ti kamper og én målgivende for HamKam.

Vi ønsker begge guttene lykke til videre med sine fotballkarrierer. Og hvem vet, kanskje møtes våre veier igjen?

Annonse fra Obos-ligaen: