En flott Kamma-vinter

Starten av 2020 har vært knall for Gatelaget. Aldri har vi hatt en større og bedre spillergruppe enn akkurat nå. At laget også vinner noen kamper hjelper som vanlig veldig på humøret.

Nytt av vinteren har vært tre mini-turneringer i LSK-hallen. Tre five-a-side-kamper i løpet av et par timer har vært perfekte høydepunkter gjennom vinteren. Kvaliteten på de totalt ni kampene vi har spilt har selvsagt variert, men antall Kamma-spillere som har deltatt har økt i løpet av vinteren.

Tirsdag denne uka stilte Kamma med 12 spillere i LSK-hallen. Alle møtte opp til avtalt tid på morgenen, ingen måtte vekkes og bussen var fylt med blide spillere til og blide og slitne spillere fra mini-turneringen. Samtlige som var med i bussen møter i prinsippet alltid opp på trening og i tillegg har vi noen spillere som kunne ha vært med, men som måtte bli hjemme akkurat denne mars-dagen.

Alle som har fulgt laget vet at det ikke alltid har vært slik, og vi passer derfor på å nyte både harmonien og stabiliteten vi opplever i laget akkurat nå. 

Faktum er at vi etter nyttår har hatt oppsiktsvekkende gode tall på antall spillere på trening. 20 er foreløpig rekord, men enda viktigere er det at vi i 2020 aldri har vært færre enn 12 spillere på trening. Det er gøy og tyder på at spillerne både trives og utvikler seg fint, hvor fotballen virker på en positiv måte for veldig mange. Og nesten hver eneste uke kommer det nye spillere til Briskeby.

I årets siste turnering i LSK hallen brukte Kamma, som vanlig, den første kampen til å venne seg til å spille kamp.

Fredrikstad ledet 6-0 etter første omgang, før lagene spilte 3-3 etter pause. Kamma har til gode å ikke tape den første kampen under vinterens tre turneringer.

I de to siste kampene møtte vi Asker og Moss, og med lavere skuldre fikk vi vist fram et betydeilg bedre pasningsspill, flere kombinasjoner, flotte mål og ikke minst løpsglede.

Det siste er ganske kult å registrere for en trener. Mange fotballspillere er godt nok trent til å løpe mye, men det er ikke alle som gidder det likevel. I Kamma har mange trent godt over lang tid, som betyr at de fleste har fin løpskapasitet. Mot Asker og Moss tok mange av spillerne fram løpskraft med et smil. De smilte samtidig som de tømte seg for krefter!

For en trener som aldri sjøl fant gleden i det samme, er det gøy å se spillere på Gatelaget gjør det.

Slik gikk kampene i LSK-hallen:
HamKam - Fredrikstad 3-9
Scoringer: Tana 2 og David D

HamKam - Asker 8-0
Scoringer: Øyvind 2, Eirik 2, Rune, Tana, David D og Peter.

HamKam - Moss 5-1
Scoringer: Tana 3, Pål og Rune

Disse 12 spilte for Kamma: Andreas, Kjell, Tana, David D, Øyvind, Eirik, Rune, Peter, Kim, Aleksander, Pål og Martin (debutant).

Trener-Kai

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: