En typisk 16-16-kamp...

Vi har alle hørt at enkelte kamper "må" ende 0-0. Slik var definitivt ikke kampen mellom Gatelaget og tre Hamar-bedrifter. Nei, det var en ganske så typisk 16-16 kamp.

Vangen & Plotz, The Assessment Company og Hai hadde definitivt samlet sammen en gjeng med gode fotballspillere. Gatelaget hadde mer enn nok med å henge med før pause, og kun en voldsom sluttspurt sørget for at det endte 16-16 i førjulas vakreste eventyr i HamJern-hallen.

Anført av noen gutter som utvilsomt har vært habile fotballspillere tidligere, kjørte det sammensatte laget litt rundt med Gatelagets utvalgte. Men ikke verre enn at Kamma klarte å ha en viss kontakt, selv om 3-8 til pause var veldig fortjent ledelse.

Etter pause kom Kamma langt sterkere. Skuldrene senket seg, pasningene ble flere og mer nøyaktige og da begynte også opphentingen. Og rett før kampens dommer, Tore Olsen, bestemte seg for å sende lagene ut i juleferie, sørget Peter for utlikning 15 sekunder før slutt.

Vakrere blir ikke fotball.

Våre nye venner fra Vangen & Plotz, The Assessment Company og Hai brukte kampen både til å få trent litt, og samtidig gi årets julegave på 20.000 kroner til oss på HamKam Gatelaget. Fantastisk!

Pengene skal selvsagt uavkortet gå til laget og spillerne, som skal bruke både kampene og pengene til å gjøre laget enda bedre, samtidig som det motivere oss alle til å fortsette å jobbe med å ta små, men bestemte skritt i riktig retning.

Disse spilte for Kamma: Kjell (1), Kim, Aleksander, Rune, Pål, Marcus (3), Peter (5), Eirik (3), David (3), Andreas (1), Tony. 

Gatelaget ønsker alle våre trofaste støttespillere - og hverandre ikke minst - ei riktig god jul. 

NB! Trening som vanlig tredje juledag klokka 12.00.

Trener-Kai

Annonse fra Obos-ligaen: