Espen Olsen tilbake i Kamma!

Espen Olsen (39) og HamKam har i dag bitt enige om at Olsen blir klubbens sportssjef. Den tidligere Kamma-spissen skal bidra til å bygge klubben bedre og sterkere.

39-åringen er i dag hovedtrener for divisjonskollega Strømmen, men hos HamKam vil han få en annen rolle.

- Hovedjobben min blir å finne gode spillere til klubben, i tillegg til de mange gode som allerede er i Kamma. Å jobbe grundig med spillerlogistikk gleder jeg meg til, sier Espen Olsen, som tror HamKam allerede har kommet en godt stykke på vei.

- Jeg har stor tro på Kamma-prosjektet og gleder meg veldig til å komme hematt på Briskeby, smiler Olsen og legger til at det samtidig er vemodig å forlate Strømmen. 

- Å få lov til å jobbe i en såpass stor klubb som HamKam er noe som motiverer meg ekstra, forteller Olsen, som aldri har lagt skjul på at han har et brennende Kamma-hjerte.

- I tillegg ser jeg fram til å drikke kaffe med Bekker'n igjen, smiler HamKams sportssjef.

Daglig leder i HamKam, John Anders RIse, legger ikke skjul på at signeringen er viktig for klubben.

- Vi er veldig godt fornøyd med å få på plass en kapasitet som Olsen. Naturligvis har vi sett hva han har fått til med Strømmen og ikke minst nettverket han har bygget opp over tid. At han i tillegg har både sterke følelser for klubben vår og stor arbeidskapasitet, gjør at vi mener denne ansettelsen både er riktig og viktig, sier John Anders Rise.

Annonse fra Obos-ligaen: