Et effektivt Norge-lag slo HamKam på Melløs

Norge - HamKam X-X (1-1):

1: Kampen er i gang!

3: HamKam presser Norge høyt innledningsvis. Onsrud og Norbye er flinke til å kombinere og holde ballen rundt Norges sekstenmeter.

5: God start av HamKam. Norge har hatt lite ball innledningsvis.

7: God mulighet til HamKam! Onsrud og Sildnes kombinerer fint i midten før sistnevnte spiller ut til Norbye på løp. Norbye legger så inn til Onsrud som skyter, men Norges keeper har grei kontroll.

9: Norge mer med nå. Bruker tid med ballen.

10: Norge tar ledelsen 1-0 på en overgang. Dette er Norges første mulighet i kampen. Det er Strand Larsen som er målscorer.

12: Nære 1-1! Kristian Lønstad Onsrud blir spilt gjennom og setter ballen utenfor venstre hjørne.

15: Nære igjen! Vi står høyt og vinner et innkast, som tas til Ezeh, som spiller videre til Olsen. På høyrebacken kommer Skogvang Pedersen i full fart og blir spilt gjennom, men skuddet fra tromsøværingen går en halvmeter over mål.

16: Norge har ikke hatt mye annet på by på enn scoringen som kom ut av intet.

19: 1-1! Der sitter den! Og det er fortjent! Alegre går fint opp i banen og spiller til Norbye, som legger inn til Petter Mathias Olsen, som bredsider ballen i venstre hjørne.

22: Norge får en mulighet fra rundt 16 meter, men Fagereng har grei kontroll og plukker ballen.

24: Mendy spiller Petter Mathias Olsen fint gjennom, og Olsen prøver skuddet fra 20 meter, men keeper har full kontroll.

28: Lite som skjer i øyeblikket. Vi har mest ball, men Norge ligger godt og etterlater seg lite rom.

30: Kjempesjanse! Ezeh spiller Sildnes gjennom, og Sildnes gjør det meste riktig når han prøver å curle ballen i høyre hjørne, men Norges sisteskanse er nede og redder godt!

34: HamKam mister ballen høyt i banen og Norge kan kontre, men de røde, hvite og blå er ikke besluttsome i det angrepet skal avsluttes. Det blir offside.

36: Norge får frispark høyt i banen.

37: Frisparket slås hardt inn og Fagereng må i aksjon, men det blir blåst for offside. Norge er ikke fornøyde med å ikke få corner der.

40: God mulighet! Først prøver Olsen seg, men skuddet blokkeres. På returen kommer Charles Ezeh som banker til, men keeper redder. 

42: HamKam er inne i en lengre periode med ballen i laget nå.

44: Dobbelsjanse til HamKam! Først skyter Olsen, men Norges keeper er nede og redder mesterlig, men må gi retur. På returen er Mendy som treffer godt, men igjen er keeperen på jobb og redder mesterlig! For noen redninger av Norges keeper! Det blir corner.

45: Det dømmes frispark i feltet på hjørnesparket.

PAUSE!

Det gjøres mange bytter i pausen: Enkerud, Midtskogen, Luca, Davod og Kvernstuen kommer inn for Mendy, Sildnes, Onsrud, Johnsen, Skogvang Pedersen, 

48: 2-1 til Norge. Jacob Dunsby.

51: Stor HamKam-sjanse! Igjen er det Petter Mathias Olsen som prøver skuddet! Norges keeper redder! Olsen kunne fort scoret både to og tre i dag.

54: HamKam med mye ball igjen. Norge ligger lavt.

55: Kjempesjanse igjen! Det er Kvernstuen som drar av en mann før han kliner til centimetere utenfor venstre stolpe!

57: Nok en god mulighet til HamKam. Denne gangen er det Midtskogen som får pannebrasken på en løs ball i feltet, men Norges sisteskanse står på rett sted til rett tid.

62: Lite som skjer i øyeblikket. Mange dueller på midten og høye baller.

64: 3-1 til Norge. Det er Elias Hagen fra Grorud. De er effektive. Denne gangen er det HamKam som roter det til i egen sekstenmeter. Fagereng er sjanseløs på avslutningen. HamKam står for sjansene, mens Norge står for målene!

69: Hjørnespark til Norge. Solbakken slår inn i feltet og en Norge-spiller er først på ballen, men avslutningen går tre meter over mål.

73: Stor sjanse til Norge! Hippe Fagereng er ute og timer spretten på ballen dårlig. En Norge-spiller er våken og snapper opp ballen og prøver curle ballen i det åpne målet, men Alegre redder på strek og header til corner.

76: God HamKam-sjanse! Kvernstuen fosser frem og får avgårde en god avslutning, men nok en gang er Norges keeper nede og redder til corner!

77: På corneren blir Midtskogen liggende etter en duell i feltet og må ha hjelp.

81: Etter litt pleie fra Norges lege er tynsetingen oppe på beina igjen, men må gi seg. Onsrud kommer tilbake på banen.

82: Norge vinner et frispark i god skuddposisjon, men ballen triller inn til Fagereng, som har full kontroll.

85: Lite som skjer i øyeblikket. HamKam triller ball på midten.

87: Mål! 3-2! Jonas Enkerud blir servert av Kvernstuen, som har hatt flere gode involveringer i andre omgang.

89: 4-2 til Norge. Ballen ser ut til å være godt utenfor sidelinjen og alle roper på innkast, men linjemann har flagget nede, og Norge setter ballen enkelt alene med Fagereng. 

90: SLUTT!

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: