- Langt skritt i riktig retning

Lillestrøm G19 - HamKam G19 2-4 (2-3);
Scoringer: 1-0 LSK G19 (11`), 2-0 LSK G19 (15`), 2-1 Jørgen Holmlund (30`), 2-2 Andreas Strandlie (32`), 2-3 Jarmund Øyen Kvernstuen (45`), 2-4 Jørgen Holmlund (60`).

HamKam G19 startet bra og hadde et skudd som smalt i stolpen tidlig ved Jarmund Øyen Kvernstuen. Etter ti minutter kontrer LSK inn en noe ufortjent ledelse. Kort tid øker de på en kontring etter nok en god sjanse fra HamKam.

Etter halvtimen fikk endelig bortelaget uttelling når Jarmund Øyen Kvernstuen spiller Jørgen Holmlund flott gjennom alene med keeper. Jørgen er iskald og runder keeper før han setter ballen i det åpne målet. Kun to minutter etter utlikner Andreas Strandlie til 2-2 på et flott skudd fra skrått hold. Skuddet smeller inn i lengste kryss. Sekunder før dommeren blåser av første omgang skyter Jarmund Øyen Kvernstuen inn et frispark fra 18 meter og HamKam går fortjent til pause med 3-2 ledelse.

HamKam har full kontroll også i andre omgang. Og når Jørgen Holmlund setter inn 4-2 med en halvtime igjen var det ingen tvil om hvem som skulle stikke av med seieren. Nevnte Holmlund runder av et kjempeangrep med å curle ballen kontrollert i lengste hjørnet med venstrefoten fra 9 meter. Før dette har ballen blitt vendt over til Davod Arzani som slår et flatt innlegg inn i feltet fra venstrekanten. Innbytter Ismael Sulub hopper over ballen før Jørgen avslutter angrepet som nevnt tidligere.

Dermed tar HamKam G19 en sterk 4-2 seier i LSK-hallen før HamKams a-lag kommer og spiller kamp mot Lillestrøm sine beste menn klokken 15.00 senere i dag.