Fagereng på Landslaget

Andreas Hippe Fagereng mener Rolf Høgmo har vært avgjørende for at han i dag fikk beskjed om at han er tatt ut på G19-landslaget. Markus Solbakken er også med.

Modølen Andreas Hippe Fagereng fikk i dag beskjed om at han er tatt ut til sin første landslagstropp. Gunnar Halle har tatt ut Andreas til G19-samlingen i Tønsberg 3. - 7. juni, sammen med Markus Solbakken. Det var selvfølgelig en glad modøl vi snakket med kort tid etter uttaket.

- Dette var veldig overraskende og veldig gøy. Det har selvfølgelig vært noe jeg har drømt om, men når telefonen kommer, så kommer det brått på, sprudler Fagereng.

- Dette er en god pekepinn på at jobben jeg har lagt ned de to siste sesongene har vært, og at det er muligheter for å utvikle seg videre. Dette betyr bare at jeg motivasjonen til å jobbe på videre øker.

Hippe Fagereng som kom til HamKam G19 fra Moelven før 2018-sesongen angrer ikke på valget om å komme til HamKam og Wang Toppidrett.

- Wang Toppidrett har betydd mye for min utvikling. Det betyr først og fremst at jeg har kunnet ha fokus på trening og utvikling. Skolen har lagt ting til rette for at jeg skal kunne utvikle meg som fotballspiller i best mulig grad.

- I HamKam har jeg vært så heldig å ha Rolf Høgmo som keepertrener, og den oppfølgingen er alfa omega for meg. Rolf har vært veldig veldig viktig for at jeg har kommet dit jeg er i dag, avslutter en stolt Andreas Hippe Fagereng.

Her er troppen:

Kristoffer Klaesson - Vålerenga
Mads Hedenstad Christiansen - Lillestrøm
Andreas Hippe Fagereng - HamKam
Erik Tobias Sandberg - Lillestrøm
Colin Rösler - Manchester City
Jonas Fredriksen - Sogndal
Sebastian Jarl - Sarpsborg 08
Jesper Daland - Start
Edvard Tagseth - Liverpool
Halldor Stenevik - Strømsgodset
Robert Williams - Stjørdals/Blink
Kevin Martin Krygård - Haugesund
Mikael Tørset Johnsen - Rosenborg
Mikael Ugland - Start
Johan Hove - Strømsgodset
Markus Solbakken - HamKam
Joshua Kitolano - Odd
Jørgen Strand Larsen - Sarpsborg 08
Marcus Holmgren Pedersen - Tromsø
Elias Hage - Grorud
Erik Botheim - Rosenborg
Jakob Maslø Dunsby - HIFK

Annonse fra Obos-ligaen: