Jevne Hagen: - Klarer ikke å skape sjanser

Truls Jevne Hagen oppsummerte tapet mot Nest-Sotra greit: - Nest-Sotra scoret et tidlig mål og vi klarer ikke å skape de store målsjansene.

HamKam måtte reise hjem med null poeng, etter at hjemmelaget tok ledelsen etter et drøyt kvarter.

- Vi er fullt på høyde med hjemmelaget, men det hjelper ikke når vi ikke klarer å skape målsjanser, sier Jevne Hagen.

- De siste 20 minuttene er vi stort sett på deres halvdel, men det blir litt for tynt, sier HamKam-veteranen, som mener Kamma hadde en tydelig kampplan.

- Vi visste det ville bli en tøff kamp, men å reise hjem med tap er ikke godt nok, slår Jevne Hagen fast.

Slik var kampen på Ågotnes:

Nest-Sotra - HamKam 1-0 (1-0);

HamKam gjør en endring på laget som slo Kongsvinger forrige helg. Petter Vaagan Moen soner for gule kort og nykommeren Isac Lidberg debuterer for grønnbuksene.

Lagene på vei inn på gresset og vi er straks klare til avspark. HamKam i helhvitt - hjemmelaget i helgrønt.

Isac Lidberg går inn som spiss. Nordli ute på høyresiden.

Kampen er i gang!

1 min: Nest med ballen det første minuttet.

3 min: Kamma langt mer med - tung bane etter mye regn i helga.

5 min: Stor sjanse til Nest, men det ender i corner. Stygg ballmist av Kamma.

9 min: Kamma med ballen lenge, men unge Solbakken velger å ikke skyte fra god posisjon.

10 min: Heading fra Aleksander Dang er ufarlig og langt utenfor.

15 min: Nest med ballen i en periode, men det skjer lite foran målene.

16 min: Kamma blir passive i presset, men avslutningen fra Nest er ufarlig.

17 min: 1-0 - Sondre Liseth. Svakt foran eget mål og Liseth scorer enkelt. Stusslig forsvarsspill!! Svakt press på ballfører, Truls ute av posisjon og offerviljen liten i boksen.

22 min: Svak HamKam-periode. Klarer ikke å etablere eget spill og rekker sjelden opp i duellene.

25 min: I øyeblikket skjer det ingenting.

29 min: Fint innlegg av Truls, men Nest-keeper bokser innlegget vekk.

31 min: Stolpetreff av Nest!! Igjen meget suspekt defensivt spill av Kamma.

32 min Kamma-frispark i fin posisjon, mens Abus avslutning er meget svak.

33 min: Nest-frispark i fin posisjon.

34 min: Jarosinski stopper skuddet.

37 min: Kladder brukbart for gjestene så langt. Ikke skapt noe ennå og ser utrygge ut i egen boks,

39 min: Stor Kamma-sjanse. Fint spill i forkant, men Isac Lidberg klarer ikke å stupheade ballen i mål.

42 min: Ny stor Kamma-sjanse. Ivar Sollie Rønning får muligheten, men hjemmekeeperen står i veien.

PAUSE

Hjemmelaget leder fortjent 1-0 til pause, etter at Kamma våknet de siste seks minuttene. Da skapte laget to sjanser, men verken Isac Lidberg eller Ivar Sollie Rønning fikk satt ballen i mål. Totalt sett en av de svakere omgangene HamKam har spilt på en stund. Abu og Markus ok, mens de øvrige har mye mer å gå på. Offensivt skapes det lite. Tempo og presisjon er for dårlig. Bakover er det verken stabilt eller trygt.

Lagene på vei ut på banen igjen.

2. omgang sparkes i gang.

48 min: Positiv åpning av omgangen for HamKam, men Nest kommer trolig til å være skumle på kontringer.

51 min: Corner til Kamma - ender ikke i noe.

52 min: Gult kort til Markus Solbakken. Hans fjerde og han er dermed ikke aktuell neste helg mot Florø.

60 min: TV-bildet fra stadion er borte. Derfor litt få oppdateringer....

63 min: Kamma skaper ikke noe ennå i denne omgangen.

65 min: Nest gjør sitt første spillerbytte.

66 min: Målscorer Liseth tester skuddfoten, men det går utenfor. Omgangens første helhjertede avslutning.

67 min: Avslutning av Isac Lidberg, men den blir for svak.

68 min: Corner til Nest. Ufarlig.

69 min: Nest frispark i farlig posisjon, Svak og høyt skudd.

72 min: Isac Lidberg og Markus Solbakken går ut- Peder Nersveen og Ole Erik Midtskogen inn,

75 min: Abu involvert i stort sett alt HamKam skaper, men det blir foreløpig lite ut av det.

77 min: Brukbar sjanse til Nest. HamKam har ikke skapt en målsjanse etter pause. Sluttspurten har ikke startet ennå.

82 min: Nest med god kontroll. HamKam søker det lange oppspillet mot Rønning og Midtskogen oftere.

84 min: En Nest-spiller ligger nede med krampe. Stans i spillet og spillerbytte.

86. min: HamKam burde fått frispark i farlig posisjon, men dommeren er ikke enig.

88 min: Abu får mulighet til å avslutte i farlig posisjon, men skuddet er svakt.

90 min: Jacob Egeris går inn for Abu. Vi er på overtid i det samme som Nest foretar et spillerbytte. HamKam har veldig dårlig tid.

92 min: Ikke noe tyder på bortepoeng.

94 min: slutt!

HamKam taper fullt fortjent mot Nest-Sotra. Ikke fordi hjemmelaget var strålende, men fordi et svak HamKam-lag aldri kom opp på et anstendig nivå. Og da er det logisk at poengene blir igjen hos vertene.

Abu klart best hos Kamma, mens Markus også leverte en OK kamp.