- Fredrikstad løp mer

VIDEO/BILDEGALLERI: Fredrikstad G19 løp mer, vant flere dueller og stakk dermed av med tre poeng i sesongens siste serierunde i Interkrets A for G19.

HamKam G19 - Fredrikstad G19 0-2 (0-1);

Første omgangen styrer bortelaget så å si i samtlige minutter. Sett bortfra en god heading fra Henrik Thorkildsen som blir reddet i siste liten hadde ikke hjemmelaget mye å by på den første halvdelen av dagens kamp. På omgangens siste spark på ballen sørger venstreback hos FFK, Samuel Gray for 1-0 ledelse til bortelaget.

HamKams ungguttene ypper seg mer i andre og har tre gode muligheter til å utlikne på hjemmebane. Men en solid sisteskanse i Daniel Johansson hos Fredrikstad sørger for å holde rent bur for gjestene. Når Magnus Johansen slår et korridorfrispark som daler inn i lengte hjørnet og sørger for å øke ledelsen til 2-0 med femten minutter igjen på kampuret faller gnisten hos hjemmelaget.

Siste kvarteret blir transportetappe for østfoldingene som drar hjem med tre fortjente poeng. De løp mest, vant mest og traff best.