Fuel of Norway ny samarbeidspartner

MYE ENERGI MED FUEL OF NORWAY.

Før avreise til Marbella i forrige uke signerte klubben en viktig og strategisk avtale med selskapet Fuel of Norway. Selskapet leverer sports- og ernæringsdrikke, og det var en meget glad og fornøyd fysio vi tok en prat med etter hjemkomsten:

 

- Jeg og spillerne er strålende fornøyd med avtalen klubben nå har fått med Fuel of Norway. I kamper og harde treninger er spillerne avhengige av påfyll med riktig energi for å holde intensiteten oppe, og gjennom Fuel of Norway sine produkter får vi akkurat dette. Det vil gi oss en bedre treningshverdag, og forhåpentligvis gjøre at vi tar det ekstra løpet mot slutten av kampen som avgjør til vår fordel avslutter Magnus Nilsen.

 

Dette sier Morten Andresen, daglig leder i Fuel of Norway om samarbeidet med HamKam: 

- Vi i Fuel of Norway er meget fornøyde med dette samarbeidet. Med vår satsning for sunn og prestasjonsfremmende ernæring innen ulike idretter, deriblant fotball er HamKam en flott klubb å jobbe med. Sammen med laget og det sportslige apparatet skal vi sørge for at energilagrene er fylt opp og gutta klare til match. Produktene våre er tilpasset Elite, men vil også være sunne bidrag til bredde slik at hele klubben vil kunne nyte godt av samarbeidet.

 

 

Vi ønsker Fuel of Norway velkommen! 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: