G19 med poengdeling i seriepremieren

HamKam G19 - Nordstrand G19 1-1 (1-1);

HamKams unggutter starter kampen friskt og få tidlig uttelling. Herman Ånberg treffer stanga på oppgjørets første store mulighet. To minutter senere er unggutten servitør. Han får ballen ved straffemerket, har bare keeperen igjen da han velger å spille ballen til Elias Munkelien som får stå helt alene og plassere ballen i åpent mål. Flott gjort av debutantene.

- Debutantene klarer seg veldig fint. Vi har flere som spiller sin første Interkrets A kamp og jeg synes gjør det vi kan forvente og litt til. Spesielt de første tjuefem, forklarer hovedtrener Leif Nordli kort tid etter kampslutt.

Unggutta gjennomfører en solid kamp og legger ned en god innsats kampen gjennom. Og spesielt den første halvtimen er meget solid. Dessverre mister hjemmelaget momentum de siste femten av første omgangen, og det er nok til at bortelaget biter seg inn i kampen og utlikner til 1-1 etter klabb og babb i feltet. Skuddet til Endrias Zeru Nikedimos går i en fin bue over en utspilt Fagereng i HamKam-buret etter å ha endret retning i en annen spiller i feltet.

- Vi gjør for mye feil, og dem får en to-tre overganger og plager oss en liten periode der. Det er forsåvidt fortjent at dem utlikner da dem får satt inn scoringen som sørger for 1-1 og uavgjort.

Hjemmelaget kontrollerte andre omgangen og skaper et par kjempesjanser som kunne sørget for tre poeng i årets første seriekamp - uten uttelling. Dermed deler lagene poengene, noe som er et poeng mer enn mot samme motstander som vant Interkrets A forrige sesong.

Hør hva Leif sier om dagens poengdeling og debutantene som fikk muligheten i dag: