Gran: - En lagseier

Tobias Gran var i fyr og flamme på TUIL Arena

Annonse:

Tobias Gran har slitt litt med skader siden overgangen fra Lillestrøm. I Tromsdalen ble han satt inn for å lage problemer for Tromsdalens forsvar. Det klarte han til terningkast seks, og noterte seg for både mål og målgivende.

- Det er ufattelig deilig. Dette var en skikkelig lagseier og vi står på. Vi er ikke på vårt beste, men vi står sammen som et lag og får til slutt uttelling for innsatsen vi legger ned, sier en fornøyd Tobias Gran, før han fortsetter;

- I første omgang var vi ganske solide bakover, men vi skapte litt lite fremover. Vi manglet litt fart i bakrom og føler vi fikk god uttelling på det etter at jeg kom inn. 

Satte preg på kampen umiddelbart

- På det første målet spilte Truls fint opp til Ivar, som la igjen ballen til meg. Jeg fikk ballen forbi keeper og kunne sette den enkelt i hjørnet, sier en smilende 19-åring.

På overtid var Gran på ny i begivenhetenes sentrum.

- Jeg fikk tatt ned en høy ball og la ballen til rette for Kristian, som scoret et flott mål. Det var spesielt deilig ettersom vi til tider har vært nervøse når vi har ledet med kun ett mål, avslutter Gran.


Annonse fra Eliteserien: