Gratulerer med dagen, alle hamarkamerater!

10. august 1918 ble klubben vår stiftet, og i nøyaktig 100 år har Hamarkameratene vært en del av livet til flere generasjoner med spillere, ledere, supportere, frivillige og venner av klubben vår. Det er umulig å oppsummere kort hvordan 100 år med Kamma har vært, men vi kan trygt slå fast at det svært sjelden har vært kjedelig.

Denne helga skal Hamarkameratene markere 100-årsdagen på ulike måter. Som de fleste kjenner til vil klubben, sammen med Vang FL, lage en storstilt og gratis folkefest på Stortorget, før hovedlaget i klubben inviterer til både mottakelse i Kulturhuset og fest på Gregers.

Vi er sikre på at det finnes mange hundre grunner til at vi alle - en eller annen gang - ble hamarkamerater.

For noen av oss er det knyttet opp mot enkeltspillere, enkeltkamper, eller en helt spesiell episode.

For andre er et liv i Hamarkameratene en gave de fikk fra sin egen mamma og pappa.

Summen av alt dette er uansett at veldig mange av oss er stolte over klubben vår og at bursdagen i dag er både klubbens og vår egen store dag.

I kommentarfeltet nedenfor kan du dele din spesielle Kamma-opplevelse, eller sende en gratulasjonshilsning til klubben vår.

For mange av oss er åpningslinjene i Per Stendals hymne til klubben en svært korrekt beskrivelse av forholdet til klubben: "Grønt er gresset der det spirer, grønt er gresset det det gror. Grønt er gresset på den bane hvor vi trives best på jord".

Gratulerer med dagen, alle hamarkamerater!

Annonse fra Obos-ligaen: