HamKam har aldri vært flere, blidere og bedre

(HamKam Gatelaget - Vålerenga 5-2): Ta en kikk på lagbildet. Aldri har HamKam vært flere, blidere og bedre. 13 spillere slo Vålerenga 5-2 i vårsesongens siste seriekamp.

Fra oppstarten 21. april 2017 har gatelaget utviklet seg på mange måter. Det aller viktigste er at laget kjapt fikk en stamme på 8-10 spillere som alltid møter på trening. Det har sørget for at laget har et treningsgrunnlag som begynner å gi resultater.

I tillegg - og kanskje aller mest gledelig - laget trekker stadig til seg nye spillere. Mot Vålerenga var det tre debutanter - Jørn, Daffi og Toyi - mot Lillestrøm i forrige kamp debuterte Peter. Og et par kamper tidligere debuterte Jørgen i favorittfargene grønt og hvitt. Det betyr at det er kamp om plassene til landsturneringen i Kristiansand neste uke!

Mot Vålerenga på en brennhet Briskeby var hjemmelaget best i store deler av kampen. Ahmed hadde pakket med seg både målteft, godt humør og løpsstyrke i bagen denne dagen. Fire mål i en og samme kamp er mer enn godkjent.

Debutant Toyi, som rett før kampen ikke var sikker på om kampformen var god nok til at han burde spille, hamret inn 1-0 tidlig i første omgang. Når lungene til Toyi får trent noen timer i sommer, er det flere som bør frykte venstreslegga til debutanten.

Daffi og Jørn viste begge stor ro med ball, og ikke minst bidrar de positivt i spillergruppa. Og på det området er HamKam i ferd med å bli av de aller beste lagene.

Peter, som debuterte i forrige uke, fikk dokumentert at han en voldsom fart og fra sin posisjon i forsvaret er det en ferdighet som kan bli viktig framover.

Stammen i laget, Aleks, Ahmed, Rebecka, Øyvind, Merete, Morten, Kim og Kjell leverer gode prestasjoner hver eneste uke. Både på trening og i kamp. Med sitt treningsgrunnlag er de de praktiske eksemplene på hva som skjer med regelmessig trening.

Oppgjøret mot Vålerenga var en godt gjennomført kamp, hvor poengene fortjent ble igjen i hjemmegarderoben. Det betyr at vårsesongen endte med fire seire, en uavgjort og fem tap. 13 poeng gir antakelig en fjerdeplass på tabellen, bak suverene Fredrikstad og Stabæk, tett bak Moss og godt foran både Lillestrøm og Vålerenga.

Rett over helga venter sommerens store høydepunkt. Da møtes 15 gatelag til turnering på Sør Arena i Kristiansand. Laget skal bo to netter på hotell i sentrum av byen, besøke dyreparken, grille og bade mandag kveld, før turneringen starter tirsdag.

HamKam Gatelaget reiser dit med 11 spillere og tre ledere - og gleder seg enormt.

Å møte de andre lagene, bo på hotell, spise godt og ikke minst oppleve noe sammen som lag er nydelig. Og HamKam møter de andre lagene på et perfekt tidspunkt - laget har aldri hatt flere stolte og godt trente Kamma-spillere enn akkurat nå.

Livet er fortsatt morsommere for oss som elsker fotball.

Trener-Kai

Annonse fra Obos-ligaen: