HamKam på skolebesøk

Forrige torsdag dro HamKam på skoleavslutning på Ridabu barneskole representert ved markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari.

For to uker siden sendte Siv Ludvigsen fra foreldregruppa til første klasse på Ridabu barneskole en hyggelig forespørsel til Mehran Amundsen-Ansari. På denne mailen kunne hun fortelle at hun sendte forespørsel til flere idrettslag i Hamar og omegn med spørsmål om vi kunne ha noe å bidra med som kunne glede barna på skoleavslutningen før jul.

Mehran sier til hamkam.no at når han får sånne mailer så er han aldri i tvil om at sånt må vi være behjelpelig med. Mehran tok kontakt med Freske Fraspark og fikk gode bidrag i form av HamKam buffer og nøkkelringer med HamKam logo på. 

Som dere ser på bildet møtte Mehran opp på skoleavslutningen som fant sted i gymsalen på Ridabu barneskole forrige torsdag. Noe både barna og Mehran satte stor pris på.

Vi i HamKam har i tillegg bestemt at vi i samarbeid med barna skal finne en kamp hvor dem skal få være med spillerne ut på banen og være maskotter på Briskeby. Dette vil vi også gjøre med flere skoler og lokale lag som ønsker å stille opp.

— Mehran Amundsen-Ansari

Siv kunne også fortelle om en god opplevelse for både barn og foreldre under skoleavslutningen, og elevene har allerede fått festet nøkkelringen på husnøklene sine.

Vi takker for at vi fikk komme. Vi ses på Briskeby!

Annonse fra Obos-ligaen: