Hans Norbye klar for HamKam

Hans Norbye: "Gleder meg voldsomt til å komme i gang".

Vi har i dag gleden av å introdusere Hans Norbye som kommende HamKam-spiller. Hans har over 140 Eliteseriekamper for Tromsø og vi gleder oss til å se han i aksjon.

Sportssjef Espen Olsen er meget fornøyd med denne signeringen og sier:

- Med Hans får vi inn masse fart og rutine som vi trenger i stallen. Hans har spilt over 140 kamper for TIL i Eliteserien og har rutine fra spill i Europaligaen. Hans hadde også muligheten til å fortsette sin karriere i Eliteserien, men velger oss. Det betyr at vi antakelig har gjort noe riktig i denne prosessen. Vi er glade og stolte for å ha overbevist en sånn spiller om at HamKam er den riktige veien å gå. Han har forklart at det er noe pirrende med prosjektet vårt her, og at det ble avgjørende for valget hans, sier sportssjefen.
 

Dette sier spilleren selv om overgangen til HamKam: 

- Jeg var innom Hamar i forrige uke for å se på forholdende og da ble jeg meget positivt overrasket. Jeg kjenner jo Gaute fra før og jeg har spilt sammen med tidligere HamKam-spiller Thomas Lehne Olsen i Tromsø. Begge har skrytt veldig av HamKam som klubb og fasilitetene som er på Hamar. Nå gleder jeg meg til å se Thomas igjen og få han tilbake til HamKam i fremtiden, sier Hans med et smil rundt munnen. 

Du har signert kontrakt ut 2020-sesongen, fortell oss litt om avtalen og hvorfor det ble HamKam: 

Jeg har hatt mange samtaler med både Espen og Gaute om planene og visjonen til klubben, og det trigget meg veldig. Hamkam har et spennende prosjekt, som jeg har lyst å være en del av. Det skal også sies at Briskeby Stadion er også en fantastisk fin arena og jeg håper vi får mange tilskuere på våre kamper. Jeg gleder meg voldsomt til å bli bedre kjent med mine lagkamerater og komme i gang. 

Hvordan blir det å flytte fra Nord-Norge, til Østlandet og Hamar?

Jeg har jo aldri bodd noe annet sted enn Nord-Norge og vi hadde lyst til å flytte sørover. Da passer det ypperlig med Hamar. Det var også klubber langs kysten som har vist interesse, men det var Østlandet og nærmere Oslo som vi ønsket å flytte til.  

Hans vil være på plass under mandagens trening og vi kommer tilbake med videointervju! 

Velkommen til Hamar og HamKam, Hans Julius Eriksen Norby! 

Annonse fra Obos-ligaen: