Hilsninger til Truls Jevne Hagen

Slik beskrives Truls av tidligere lagkamerater, støtteapparat og fansen.

Fra debuten i 2004 borte mot Brumunddal og frem til siste kamp for HamKam mot Ull/kisa i 2018 har Truls hatt mange forskjellige lagkamerater og trenere. Her kommer en hilsen fra noen av de til klubblegenden Truls Jevne Hagen.

Vegar Bjerke: 

Vinnerskalle, med et av de bedre høyrebeinene jeg har spilt med. Truls er hel ved og en kontinuitetsbærer av rang som vil bli savnet på Briskeby. 

Tommy Øren:

15 år i samme klubb fortel det meste om Truls. Lojal og stødig kar, lett å like med sitt gode og herlige humør. Potet som kunne bekle mange posisjonar, ein spelar som spelte og ikkje sparka fotball. Pasning og innleggsfot av internasjonal klasse. Lykke til Truls.

Oddbjørn Lie: 

Kjære Truls.

Gratulerer med en fantastisk karriere! 15 år i samme klubb står det voldsom respekt av. Jeg hadde gleden av å spille med deg i 3 år og vi ble nære venner. Du og din familie er grunnen til at vi har feriert i Hamar flere ganger etter 2013. Jeg satt stor pris på å spille med deg, men enda større pris på alle hyggelige stunder i Casparis veg med deg og Christine.  Nyt "pensjonisttilværelsen". Takk for alle gode stunder på og utenfor banen, gleder meg til enda flere. 

Vi er veldig glad i deg.

Hilsen Oddbjørn, Nathalie, Emilie og Rakel.

Ivar Rønningen:

Hei Truls!!

For 14 år siden, møtte jeg en liten kar fra Moelv i garderoben på Briskeby. Denne karen viste seg og være en ydmyk, nysgjerrig, lærevillig kar med gode holdninger på og utenfor banen. Disse holdningene har du tatt med deg gjennom alle årene i HamKam, og det har gjort deg til en bærebjelke og en av klubbens aller viktigste spillere.

Du hadde , på ditt beste, fortjent og nok mestret å få prøve deg på et høyere nivå. Men du ble på Hamar, og det står det respekt av.

Setter stor pris på de årene vi hadde sammen som spillere, og minst like stor pris på vennskapet vi har bevart i ettertid.

Hver høst de siste 6/7 årene har du måtte kjempe på to fronter. Den ene kampen har vært om du(uforståelig nok) skulle få forlenget kontrakt med HamKam eller ikke, denne kampen har du vunnet hver høst... og vi har fått gleden av og se dine gode innlegg hver vår....

Den andre kampen du har måtte kjempe, er om du vennligst skulle få lov av din kjære, til og dra på bot-tur med gutta. Her har du måtte bite i gresset noen ganger, men du har også, mot alle odds, blitt med på noen av turene......

Et lite fun fact til slutt: Truls er en habil skiløper og smøre ekspert. Er det trøbbel med bakglatte ski i påsken, så er det bare og spørre Truls. Han har noen klistertuber, som garanterer godt feste!! Før, under og ikke minst, etter skituren.......

Lykke til videre!! 

Ivar Rønningen.

 

Pål Schjerve:

Truls har vært en fantastisk ambassadør for HamKam gjennom karrieren. Han vært med på mange opp- og nedturer, men vært lojal hele veien. Uansett om det har vært i eliteserien eller 2. divisjon, på trening, i kamp eller utenfor banen, har han vært profesjonell og alltid gitt 100%.

Det finnes ikke en sjel som har noe vondt å si om Truls. Han har alltid vært garderobens midtpunkt og humoren sitter alltid løst.

Jeg er stolt over å ha vært din lagkamerat og over å ha fått oppleve så mye med deg gjennom årene.

Takk for innsatsen og lykke til videre, Truls!

Hilsen Pål


Hai Lam:

Truls er en type som alle vil ha på laget. En god spiller som jobber knallhardt om det er trening eller kamp. På banen så bidro han mye defensivt og med sin gode høyre fot og kreativitet bidro han like mye fremover. Han er en som alltid ga 100% og blødde for drakta. En du virkelig kan stole på og er lojal. Du har både oppnådd mye på fotballbanen og utenfor. En kjernekar som deg skal man lete lenge etter. Jeg ønsker deg lykke til videre. 

Hilsen Hai Lam

Svein Inge Haagenrud: 

Seriemesterskapet i 2004 ble spesielt jevnt. RBK vant på flere scorede mål til slutt. Morten Berre hadde en gigasjanse rett før slutt på Ullevaal, og hadde han scoret der ville VIF blitt seriemestere.

6. juni samme år kom en ung modøl inn fra benken på Lerkendal og hindret RBK fra en større seier med en redning på strek rett før slutt. Så hadde Berre satt sjansen sin så ville den unge modølens debut blitt enda mer spesiell, med en direkte avgjørende involvering på seriemesterskapet.

Den unge modølen: Truls Jevne Hagen.

Siden har det blitt 15 sesonger hvor Truls har satt dype spor som spiller på banen, ambassadør for HamKam, og ikke minst som medmenneske og venn i garderoben.

Det er MYE som kan nevnes om Truls, men hvis jeg skal nevne en ting på hver av de arenaene som nevnt over så velger jeg følgende:

PÅ banen: Klubben skarpeste høyrefot gjennom tidene (i hvert fall nyere tid)

Ambassadør: En strålende kulturbærer med høy integritet

I garderoben og i gjengen: En aldeles strålende person som har vært godt likt av ALLE som har vært innom miljøet.

Det har vært en ære å bli kjent med den unge modølen!

Lykke til videre Truls.

Jan Michaelsen:

Jeg vil gerne gerne hylde en rigtig Hamkam legende. Jeg husker Truls som en super dynamisk og driblestærk højre ben. Desværre fik skader ødelagt en del av potentialet. Udenfor banen en virkelig guttermand og sympatyisk gut som altid var klar til å hjælpe. Jeg ønsker Truls alt godt fremover og lykke til i en ny tilværelse. 

Bh Jan M

Kristoffer Hagen:

Gratulerer med en klubbkarriere få kan måle seg med i moderne tid. Få jeg har spilt med i forskjellige klubber har vært en bedre person i garderoben som kulturbærer og type. Beckham innleggene har gitt mange assist( selvom jeg vet du mener det burde stått med det dobbelte). 

Fredrik Sjølstad:

Med en høyrefot som egentlig hører hjemme et annet sted enn i Norge, er jeg glad jeg fikk muligheten til å spille på lag med Truls. Dedikert og hardtarbeidende på banen, men først og fremst en fantastisk fin fyr i garderoben og utenfor banen. 

En ekte HamKam legende.

Marius Gullerud:

Gratulerer med flott karriere i grønt og hvitt. En stjerne på banen og utenfor. Takk for mange gode øyeblikk som vi har delt. 

Hilsen Gullis

Håkon Aalmen:

Gratulerer med en sterk kammakarriere Mr.Hagen! Du var en av de som tok meg best i mot når jeg kom på A-laget. Du har hatt mange ulike medspillere i løpet av dine 15 år i klubben, og jeg vet mange føler det samme som meg. Du har alltid satt laget foran deg selv, og slike typer er det ikke mange igjen av i dagens fotball. I tillegg har du en maaagisk høyrefot. Takk for at jeg ble kjent med deg i grønnhvit! 

Mvh

Skaalm

Joachim Sørum:

Hei Truls, Du er en kjernekar, som alltid ga 100% og med en gnistrende høyrefot. En humørspreder på og utenfor banen med et bra sangtalent, kanskje noe du skal satse på nå? 

Kenneth Dokken: 

Det er bare å gratulere Truls med en utrolig HamKam-karriere og du fortjener all mulig heder og ære for 15 år i kamma. Du er en bra mann. Jeg er glad for at jeg fikk muligheten til å spille med deg tidlig i din karriere. 

Alt det beste i fremtiden. 

Jesper Mathisen:

Truls er en av de beste jeg har møtt i mine år som fotballspiller, og jeg har møtt mange. Det finnes utallige spillere som er bedre til å spille fotball, men det finnes få mennesker som er på Truls sitt nivå. Han har «fløgi opp og ned sida» i alle år, og fra vi spilte sammen på diverse landslag da vi var yngre har han på mange måter alltid vært den samme! Løpsvillig, proff og offensiv på banen. Hyggelig, høflig og smilende på alle andre arenaer. Rett og slett en hedersmann, som jeg skal ha god kontakt med selv om de små skoene blir lagt på hylla.

Odd Bekk: 

Truls er en fin gutt som vi har hatt i klubben, alltid å stole på, alltid i godt humør, tvers igjennom en kjernekar. Er veldig glad jeg har hatt deg i gruppa i alle disse årene. Takk Truls, håper du tar en tur innom Bekker´n på en kaffe. 

Hilsen Bekker´n

Gaute Smestad Pedersen, leder Briskebybanden:

15 år. 15 år i grønt og hvitt. Det er lenge det Truls! Ett av mine første minner av Truls Jevne Hagen er fra en kamp hjemme mot Rosenborg. Ikke spør når eller hvordan kampen endte, det husker jeg ikke lenger. Derimot husker jeg en ung spjæling som gikk ut for å ta en corner. Tydelig nervøs smeller han til ballen med en sånn kraft at det var såvidt ballen i det hele tatt ramlet ned igjen før gamle sittan. I fjor slo du corner med venstrebenet. Noe utvikling har det altså vært! 

Lojal, ærlig, åpen, stolt, ydmyk. Alle disse ordene passer. Det beste ordet er allikevel dette: forbilde! Både for unge fotballspillere, men også som menneske. Jeg utrolig glad for å ha blitt kjent med deg utover fotballspilleren Truls Jevne Hagen. 

Det er sjelden en spiller forstår så godt hvordan det er å være supporter som det du har gjort Truls. Nå skal du virkelig få kjenne på hvordan
det er å være HamKam-supporter! 
Stolthet og Ære!
 
Annonse fra Obos-ligaen: