Holmen: - Deilig seier

VIDEO/BILDEGALLERI: Hovedtrener, Stig Holmen var fornøyd med gutta etter seier hjemme mot Follebu. Se video nederst i saken!

HamKam 2 - Follebu 3-1 (1-1);

Seriepremieren i fjerde divisjon ble så tett og jevn som man kunne vente seg mot Follebu på Briskeby mandag kveld. Bortelaget fra Follebu tok kommandoen fra start, før ungguttene til HamKam spilte seg sakte men sikkert inn i kampen.

Herman Roseth får æren av å sette inn sesongens første mål for HamKam-rekruttene når han halvveis i første omgang får ballen ute på venstresiden. Innlegget som hovedpersonen selv påstår var et skudd daler elegant inn i nettet, via stolpen bak en forfjamset Follebu-keeper.

Ti minutter før pause får de blå uttelling når Oliver Sugaren skyter fra tjue meter. Ballen sniker seg inn i nærmeste hjørnet og lagene går til pause på stillingen 1-1.

Andreomgangen styrer hjemmelaget fra start av, og det er langt fra ufortjent når innbytter, Jarmund Øyen Kvernstuen setter inn en ny ledelse for hjemmekampen på mesterlig vis. Først vinner Elias Munkelien en duell på midten hvor Jarmund henter nedfallsfrukten. Tar med seg ballen og kommer seg forbi to-tre Follebu-forsvaret på en imponerende måte. Den brennhete Lomværen kjemper seg til skudd fra seksten meter. Ballen triller kontrollert inn ved lengste stolpe forbi en sjanseløs, Sigmund Linn i buret. Videre fulgte HamKam opp med flere gode muligheter og flott spill før Follebu tar over initiativet det siste kvarteret. HamKam-gutta holder unna presset og kunne med bedre presisjon kontret inn både et og to mål til - før Magnus Molberg skaffer straffespark på overtid. Fra elleve meter er Jarmund sikker og setter inn sluttresultatet, 3-1.

Se video med hovedtrener, Stig Holmen og Jarmund Øyen Kvernstuen:

Bildegalleri:

4. divisjon avdeling 2, 1. serierunde

• Briskeby, 62 tilskuere

• HamKam 2 - Follebu 3-1 (1-1)

• Scoringer: 1-0 Herman Roseth (22`), 1-1 Oliver Sugaren (37`), 2-1 Jarmund Øyen Kvernstuen (53`), 3-1 Jarmund Øyen Kvernstuen -straffe (90`)

• Målsjanser: 7-9

• Dommer: Magnus Uttisrud, Jørstadmoen Sportsklubb

• Gult kort: Luca Taouss Sveen (HamKam 2), Henrik Johan Prestegård (Follebu)

• Rødt kort: Ingen.

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Henrik Thorkildsen, Olav Hermansen, Sigurd Mjølstad-Svendsen, Martin Hoel - Herman Roseth, Luca Taouss Sveen, Sjur Sætre, Elias Munkelien - Magnus Molberg, Sander Deglum.

• Innbyttere: Jarmund Øyen Kvernstuen for Sander Deglum (46 min.), Herman Ånberg for Herman Roseth (46 min.), Van Za Lian Bawi Hrin for Sjur Sætre (66 min.), Håvard Aasjord Lomsdalen for Martin Hoel (66 min.).

• Ubenyttede reserver: William Fraser.