Holmen: - Henger ikke godt nok sammen

Follo G19 - HamKam G19 2-1 (2-0);

Tolvte serierunde på Ski kunstgress ble ikke et oppgjør som føyer seg inn i historiebøkene. To lag som slet med å finne rytmen i spillet sitt. Når bortelaget i tillegg sliter med å gjennomføre presset blir det vanskelig å vinne igjen ballen. Det ble hardt straffet.

Halvveis ut i første omgang produserte Follo kampens første målsjanse når dem kommer på en kontring på vår venstreside. Han får fri bane mot Petter Jensen i HamKam-buret. Skuddet kommer fra tretten meter og Jensen får en touch på ballen. Dessverre for HamKam er Herman Berg Høymer rask i oppfattelsen og løper inn ledermålet.

Kort tid senere tapes det dueller i egen seksten. Nedfallsfrukten havner hos Thomas Hammond-Moe som smeller til på en touch fra seksten meter. Kontrollert og godt plassert ned i høyre hjørnet for en sjanseløs Jensen.

En svak første omgang ender med 2-0 ledelse til hjemmelaget Follo. Unggutta fra Hamar løfter seg i andre omgangen, og dominerer banespillet, men sliter virkelig med å skape sjanser. Et sjansefattig oppgjør for begge lag.

Det ble lagt til fire minutter. Med tretti sekunder igjen av overtiden viser Andreas Strandlie frem litt fotballkunst. Kampens prestasjon. Får ballen på 25 meter, driller av tre-fire mann på elegant vis før han smeller ballen i det lengste hjørnet fra tretten meter.

Reduseringen kom for sent, og Follo G19 tar tre poeng på Ski kunstgress.

En skuffet Stig Holmen etter kampslutt:

Interkrets A, serierunde 12

• Ski KG 2, 54 tilskuere

• Follo G19 - HamKam G19 2-1 (2-0)

• Scoringer: 1-0 Herman Berg Høymer (24`), 2-0 Thomas Hammond-Moe (31`), 2-1 Andreas Strandlie (90`)

• Målsjanser: 3-3

• Dommer: Espen Ramiro Kallerud, Bækkelagets SK

• Gult kort: Qerim Mazrekaj, Junior Okoye (Follo G19)

• HamKam G19 (4-4-2); Petter Jensen - Henrik Thorkildsen, Martin Østlie Pettersen, Olav Hermansen, Sondre Skogum - Elias Munkelien, Farzam Dadras, Van Zan Lian Bawi Hrin, Herman Ånberg - Sander Deglum, August Jenssen

• Innbyttere: Andreas Strandlie for Herman Ånberg (46 min.), Håvard Lomdalen for Olav Hermansen (59 min.), Mathias Hjemsæter for Sondre Skogum (59 min.), Sjur Sætre for Farzam Dadras (62 min.), Martin Hoel for Elias Munkelien (66 min.), Ole-Magnus Kvernvolde for Henrik Thorkildsen (66 min.), Herman Ånberg for August Jenssen (78 min.), Elias Munkelien for Van Zan Lian Bawi Hrin (78 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.