Holmen: - Ser igjen det vi trener på

VIDEO/BILDEGALLERI: Stig Holmen fant mye positiv å ta med seg fra dagens 6-0 seier borte mot Ringsaker. Hør hva han sier om kampen:

Ringsaker IF - HamKam 2 0-6 (0-4);

Et effektivt bortelag sørget for en solid firemålsledelse til pause og alle i troppen fikk prøve seg i Gaupen mandag kveld. De helgrønne HamKam-rekruttene fikk en god start på kampen da Andreas Strandlie slo et fltot innlegg fra høyresiden. Inne i feltet er det en duell bak keeper, Ken Robin Olsen hvor Sander Deglum og Jørgen Holmlund duellerer mot to Ringsaker-forsvarere. Sistnevnte er sist på ballen som triller over streken. Kort tid etter får Jarmund Øyen Kvernstuen gå og gå. Når han nærmer seg tyve meter smeller han ballen kontrollert nede i nærmeste hjørnet.

Etter en lang periode med mye ballmiss og feilpasninger avslutter unggutta omgangen solid. Først setter Jørgen Holmlund sitt andre etter å ha kombinert med Andreas Strandlie. Jørgen kommer til slutt alene med keeper og avslutter med høyre fra åtte meter.

På omgangens siste spark på ballen avslutter Jarmund Øyen Kvernstuen et flott angrep. Holmlund finner Deglum som spiller tilbake til Jørgen med en flott hælflikk. Jørgen er alene med keeper og kan sette sitt hattrick, men velger å spille ballen til Kvernstuen som står på blank goal. Lomværen er selvfølgelig sikker fra fem meter og triller ballen over streken (bildet).

Etter pause flyter det bedre i angrepsspillet til HamKam-rekruttene. Samtidig som hjemmelaget også ypper seg oftere. Et godt forsvar og Andreas Hippe Fagereng, og etterhvert debutant i buret, Aksel Berg Sandin holder unna det som kommer.

Der bortelaget i første omgang var svært effektive tok det lang tid før det ble noen uttelling på sjansene i andre omgang. Blant annet har Ken Robin Olsen i Ringsaker-buret et tigersprang som hindrer Petter Vaagan Moen fra en perle av et frispark-mål. Oppe i krysset og slår den ut til hjørnespark.

Men sju minutter før kampslutt løsnet det. Et godt innlegg langs bakken fra Holmlund finner Andreas Strandlie, som tidligere i kampen var regissør av angrepene, fikk æren av å sette den selv. Han gjør alt rett når han limer ballen i krysset fra 14 meter.

Magnus Molberg som kom inn i pausen var et friskt pust på topp og fikk sin endelige belønning når han var våken etter at Jørgen Holmlund ble snytt for et straffespark. Molberg rekker ballen og avslutter flott forbi Olsen og fastsetter sluttresultatet til 6-0 til bortelaget. Jørgen Holmlund pådrar seg et rødt kort i situasjonen i forkant og må dermed stå over neste kamp mot Moelven på Briskeby. I tillegg til Interkrets A kampen mot Follo førstkommende torsdag.

Stig Holmen var fornøyd med det han fikk servert:

Se bilder fra kampen:

Kampfakta:

4. divisjon avdeling 2, serierunde 17

• Gaupen KG, 87 tilskuere

• Ringsaker IF - HamKam 2 0-6 (0-4)

• Scoringer: 0-1 Jørgen Holmlund (6`), 0-2 Jarmund Øyen Kvernstuen (11`), 0-3 Jørgen Holmlund (43`), 0-4 Jarmund Øyen Kvernstuen (45`), 0-5 Andreas Strandlie (83`), 0-6 Magnus Molberg (88`).

• Målsjanser: 2-16

• Dommer: Nils Rabben Bøe, FK Gjøvik-Lyn

• Gult kort: Amund Grasbakken (Ringsaker IF), Luca Taouss Sveen (HamKam 2)

• Rødt kort: Jørgen Holmlund (HamKam 2)

• HamKam 2 (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Henrik Thorkildsen, Martin Østlie Pettersen, Patrick Alfei Sæbø, Davod Arzani - Andreas Strandlie, Luca Taouss Sveen, Petter Vaagan Moen, Jørgen Holmlund - Jarmund Øyen Kvernstuen, Sander Deglum

• Innbyttere: Magnus Molberg for Sander Deglum (46 min.), Olav Hermansen for Martin Østlie Pettersen (46 min.), Martin Hoel for Jarmund Øyen Kvernstuen (46 min.), Håvard Lomdalen for Patrick Alfei Sæbø (46 min.), Ole-Magnus Kvernvolden for Davod Arzani (55 min.), Mathias Hjemsæter for Petter Vaagan Moen (76 min.), Aksel Berg Sandin for Andreas Hippe Fagereng (76 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.