Holmen: - Vi blir for stressa

Faaberg - HamKam 2 3-2 (2-2);

HamKam-rekruttene fikk en god start på oppgjøret da Odmar Færø setter inn en tidlig ledelse etter en Vaagan Moen-corner. Odmar er våken og fanger nedfallsfrukten og er kontant i det han smeller ballen i mål liggende.

Det tok litt tid før det skjedde noe spennende igjen. Men da tok det virkelig fyr. Med sju minutter igjen av første omgang avslutter Sindre Bjerkli flott fra seksten meter og ballen suser i garnet. fem minutter senere får HamKam en ny dødball. Vaagan Moen slår inn. På hjørnet av seksten får Henrik Thorkildsen tatt ned ballen før han smeller den i nettaket fra femten meter og ny ledelse for bortelaget.

Hjemmelaget hadde likevel ingen planer om å legge seg nedpå og satte fart. På siste sparket før pause scorer Andreas Håbakk. Dette også etter et hjørnespark, og lagene var like langt.

I andre halvdel startet Faaberg bra og spilte over bortelaget uten å skape noen store muligheter. Den første store sjansen i omgangen er det innbytter, Magnus Molberg som får. Han får tid til å sikte fra 22 meter. Med innsiden av høyrefoten treffer han flott og ballen går i en fin bue mot mål. Dessverre treffer avslutningen krysstanga og ut til en Faaberg-forsvarer.

Kort tid etter kommer avgjørelsen når Filip Ziolko avslutter fra 19 meter. Skuddet går via en uheldig Henrik Thorkildsen, noe som setter Fagereng i HamKam-buret ut av spill. Gjestene kom aldri tilbake og Faaberg kunne innkassere nok en trepoenger på sin hjemmebane.

Hør hva Stig Holmen sa etter kampslutt:

Se bilder fra kampen:

4. divisjon avdeling 2, serierunde 20

• Jorekstad KG, 53 tilskuere

• Faaberg - HamKam 2 3-2 (2-2)

• Scoringer: 0-1 Odmar Færø (6`), 1-1 Sindre Bjerkli (38`), 1-2 Henrik Thorkildsen (43`), 2-2 Andreas Håbakk (45`), 3-2 Filip Ziolko (72`).

• Målsjanser: 5 - 3

• Dommer: Magnus Uttisrud, Jørstadmoen SK

• Gult kort: Stian Nyhus, Bjønne Kleiven, Andreas Håbakk (Faaberg) Petter Vaagan Moen, Jarmund Øyen Kvernstuen (HamKam)

• HamKam 2 (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Henrik Thorkildsen, Odmar Færø, Håvard Lomsdalen, Davod Arzani - Andreas Strandlie, Luca Taouss Sveen, Petter Vaagan Moen, Herman Ånberg - Jarmund Øyen Kvernstuen, Jean Alassane Mendy

• Innbyttere: Olav Hermansen for Odmar Færø (46 min.), August Jenssen for Jean Alassane Mendy (46 min.), Hans Norbye for Håvard Lomsdalen (46 min.), Magnus Molberg for Herman Ånberg (55 min.), Ole-Magnus Kvernvolden for Andreas Strandlie (68 min.), Van Zan Lian Bawi Hrin for Petter Vaagan Moen (68 min.), Magnus Mikkelsen for Henrik Thorkildsen (78 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.