Hyggelig møte med Helseministeren - null poeng

(Vålerenga - HamKam 8-5): Helseminister Bent Høie (H) var på plass under seriepremieren mot Vålerenga, men ikke en gang en minister var nok til å sikre HamKam-poeng i årets første seriekamp,

Årets første serriekamp ble markert på skikkelig vis på Intility Arena i Oslo. Spillere og ledere på begge lag spiste en lett lunsj sammen med Bent Høie før kampstart, som var oppriktig interessert i livet som spiller på gatelaget.

Se video og les saken om møtet med ministeren på Vålerengas hjemmeside: video

Kaptein-Kim hilste på Høie i midtsirkelen, før dommer Freddy Dos Santos blåste i gang kampen og sesongen.

Dessverre for Kamma var ikke laget 100 prosent klare da kampen startet. Litt høye skuldre og litt høyere puls gjorde at det i første omgang var særdeles vanskelig å få kontroll på ballen. Vertene på sin side var på hugget og dunket inn fem mål før pause.

Kamma-laget var i ferd med å resignere, men en kort pauseprat så ut til å hjelpe. Spesielt var Tommy stor den siste halve timen. Som vanlig brukte midtbanesjefen litt tid på å venne kroppen og hodet til å spille kamp, men etter pause slappet Tommy virkelig av og spilte flott fotball.

At samme spiller scoret tre ganger etter pause er naturligvis hyggelig, men enda viktigere var følelsen laget fikk da vi stadig kuttet ned på VIFs forspang.

Taleb og Jørgen scoret også etter pause, slik at det ved full tid stod 8-5 til hjemmelaget, langt hyggeligere enn det så ut ved halvtid.

Kjell, som denne sesongen ikke står i mål i sjokkrosa drakt, reddet langt flere muligheter enn han slapp inn. Forsvarsduoen Kim og Aleks spilte seg gradvis opp etter en tøff start, mens midtbanen ble styrt av Tommy og en periodevis løpsvillig Jørgen. David spilte sin første seriekamp og viste i perioder at han kommer til å bli viktig for laget vårt.

På topp slet Taleb lenge med å komme i gang med målproduksjonen, men kunne avslutte med scoring, begge hendene over hodet og et bredt smil.

Vi er i gang!

Disse sju rakk bussen til Oslo og kamp mot Vålerenga: Kjell, Aleks, Kim, Jørgen (1), Tommy (3), David og Taleb (1).

NB! På trening dagen etter serieåpningen var vi tilbake med 14 spillere på plass, som tyder på at også denne sesongen kan bli veldig fin for Kamma.