- Jeg gleder meg veldig

HamKam har i dag signert den 26 år gamle Oslo-gutten, Johnny Buduson.

Johnny Buduson, som tidligere har spilt for blant annet Skeid, Haugesund og vært utlånt til Fredrikstad, har signert en avtale med HamKam som strekker seg ut 2018-sesongen etter at han og eliteserie-laget Haugesund ble enige om å terminere kontrakten tidligere i uken.

Buduson, som fyller 27 år i september, er kjent som en hurtig spiss med gode avslutningsegenskaper som kommer til å komme godt med i årets sesong i OBOS-ligaen.

 - Jeg gleder meg veldig til å spille for HamKam. Jeg hadde en tøff sesong i fjor og ser frem til å jobbe for masse spilletid her kommende sesong, forteller vår nye angriper, Johnny Buduson. Jeg skal jobbe hardt for å få den tilliten jeg trenger for prestere best mulig, fortsetter Oslo-gutten.

Her signerer Johnny Buduson for HamKam!
Her signerer Johnny Buduson for HamKam!

Johnny er tilgjengelig til kampen på Strømmen stadion førstkommende lørdag når vi gjester Strømmen med kampstart klokken 13.00.

 - Vi har sett etter en spiss over en lengre periode, og hans navn dukket opp for et par uker siden. Etter dette har ting gått forholdsvis raskt. Vi har også fått gode referanser fra tidligere trenere og er trygge på at vi har funnet riktig type. Han har de kvalitetene vi har sett etter med fart og gode avslutningsferdigheter, sier Kevin Knappen.

Johnny Buduson er dermed HamKams fjerde signering så langt.

Fra før er Lars Brotangen (Kjelsås og Moelven), Kristian Lønstad Onsrud (Raufoss) og Peder Nersveen (Elverum) klare for HamKam.

Vi ønsker Johnny velkommen til klubben vår og gleder oss til å se han i aksjon!

Husk å skaffe deg sesongkort til 2018-sesongen!

Johnny Buduson

  • Født: 09. september 1991

  • Tidligere klubber: Hauketo, Klemetsrud, Skeid, Haugesund og Fredrikstad (lån)

  • Aktuell: Signert ut 2018 med HamKam

Annonse fra Obos-ligaen: