Jenssen senket serielederne

VIDEO/BILDEGALLERI: Lillestrøm leder serien og kom til Briskeby med et sterkt lag. Chris Twiddy la en god plan og August Jenssen utførte den med glans. Les og se video her:

HamKam G19 - Lillestrøm G19 3-0 (1-0);

HamKam viste aggressivitet fra første spark og gikk ut i hundre. HamKam styrte hele første omgang og spesielt den første halvtimen var meget solid. Det var to lag som ønsket å spilel fotball og presse motstanderen til å gjøre feil. Dette klarte hjemmelaget best, og vant dermed kampen.

August Jenssen (bildet) satte inn kampens første mål sekunder etter at kampuret rundet kvarteret spilt. En flott pasning fra venstreback Håvard Lomsdalen finner August i bakrom. Den hurtige spissen runder keeper og avslutter med venstre i åpen kasse. 1-0 ble også pauseresultatet.

I andre omgang scorer August sitt og HamKams andre for dagen på best tenkelig tidspunkt. Etter at gjestene fra romerike har hatt et visst overtak det første kvarteret av andre omgang er det Jørgen Holmlund som finner Jenssen i bakrom. Unggutten tar en finte som sender den jaktende stopperen på feil side før han elegant chipper ballen over en utrusende keeper, via tverrligger og i mål.

Det ga hjemmelaget overtaket i kampen igjen. Etter 85 minutter var August sluttkjørt og ble erstattet av Andreas Strandlie. Ottestad-gutten bemerket seg raskt. Kun sekunder etter innhoppet finner Elias Munkelien Strandlie i bakrommet som sender ballen forbi keeperen i LSK-buret. Pasningen fra Munkelien var av det utsøkte slaget og fikk rosende tilbakemeldinger fra bortefansen på tribunen.

HamKam G19 tok dermed en meget sterk trepoenger mot serielederne.

Se intervju med Chris og August:

Se bildene:

Interkrets A, serierunde 9

• Briskeby, 86 tilskuere

• HamKam G19 - Lillestrøm G19 3-0 (1-0)

• Scoringer: 1-0 August Jenssen (16`), 2-0 August Jenssen (64`) 3-0 Andreas Strandlie (86`).

• Målsjanser: 4-4

• Dommer: Emil Huso Opsahl, Lillehammer FK

• Gult kort: Olav Hermansen, August Jenssen, Luca Taouss Sveen (HamKam G19), Jonas Moen (Lillestrøm G19

• Rødt kort: Ingen.

• HamKam G19 (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Henrik Thorkildsen, Olav Hermansen, Martin Østlie Pettersen, Håvard Lomsdalen - Elias Munkelien, Luca Taouss Sveen, Van Za Lian Bawi Hrin, Jørgen Holmlund - August Jenssen, Sander Deglum

• Innbyttere: Herman Ånberg for Sander Deglum (61 min.), Sondre Skogum for Håvard Lomsdalen (82 min.), Andreas Strandlie for Augsut Jenssen (85 min.).

• Ubenyttede reserver: Petter Jensen, Ole-Magnus Kvernvolden, Mathias Hjemsæter, Martin Hoel.