Jubileumsdrakta er klar

VIDEO: På fredag feirer HamKam 100 år og på søndag spilles #eidsivakampen mot Kongsvinger på Briskeby klokken 18.00 med gratis inngang. Her er draktene gutta skal spille med.

I anledning 100-årskampen mot Kongsvinger er det lansert et nytt draktsett ekslusivt for denne kampen. (bildet) Se video av drakten nederst i saken.

- Vi har fått inspirasjon til denne retro-drakten fra periodene på 1930- og 1960-tallet og har jobbet ut i fra det, og er blitt veldig fornøyde med resultatet, starter markedssjef Mehran Amundsen-Ansari. 

- Dette er noe vi har designet selv med god hjelp fra Briskeby media, fortsetter Mehran.

Vi ønsker å takke våre samarbeidspartnere som har gjort dette mulig for oss og ekstra gøy er det at Norsk Tipping ønsket å ta i bruk sin logo fra 1960-tallet.

- De siste årene har vi spilt med Norsk Tippings logo på shortsene. Draktene som skal brukes mot Kongsvinger er som sagt en replika fra 1964, og da Norsk Tipping fikk vite dette ønsket de at sin logo skulle være fra samme tidsperiode, for å skape litt ekstra autentisitet. Det synes vi er moro, avslutter en entusiastisk markedssjef.

Allerede på lørdag 11. august er disse draktene klare for salg. Bestilling av draktene foregår ved å sende en mail til Mehran eller kontakte han på telefon 461 30 271. 

Dette vil bli solgt på torget på lørdag, og under kampen mot Kongsvinger på søndag.

PS: Begrenset antall.


Annonse fra Obos-ligaen: