Kamma vant Quiz for Gatelagene

For andre gang på rad vant HamKam quiz i konkurranse med andre Gatelag. Hele 15 spillere/ledere deltok denne gangen, Kamma var aldri truet og vant suverent.

Annonse:

Fotballstiftelsen startet med quiz for lagene i sommer da koronaen utfordret lagene aller mest. HamKam har vært med hver eneste gang, men det er første nå på senhøsten Briskeby-klubben for alvor har vist solid allmennkunnskap og slått de andre lagene de to siste gangene.

Quizen ble som vanlig ledet av mannen med kronisk munndiare - Selim fra Fotballstiftelsen - og i løpet av en drøy halvtime klarer han å stille totalt 10 spørsmål, denne gangen med god hjelp fra Arne. Denne omgangen var Kamma både raske og ikke minst kunnskapsrike og vant runden med god margin. Vålerenga fulgte på andre plass, mens Asker og Strømsgodset knivet om tredjeplassen.

Hele 15 Kamma-spillere startet onsdagen med fotballtrening på Briskeby, før vi avsluttet med en hyggelig konkurranse og ikke minst møte med noen av de andre lagene. Å møtes på nettet er selvsagt ikke det samme som å møtes til fotballkamp, men likevel et kjærkomment innslag i treningshverdagen.

 

Annonse fra Eliteserien: