Kammas nye landslagsspiller!

Ta en kikk på bildet. Der ser du HamKams aller ferskeste landslagsspiller. Thorbjørn Kristiansen, født i 2005, ble fredag tatt ut på G15-landslaget. Det er fantastisk hyggelige nyheter for Thorbjørn, moderklubben Furnes og HamKam!

Midtstopperen med det gode venstrebeinet som til daglig spiller på HamKam G16, er med i G15-troppen som skal samles under Equinor Talentleir i Sarpsborg i slutten av mars.

- 2005-gutta opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til, forteller fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland til fotball.no. 

- Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Thorbjørn feiret uttaket med å slå Gjelleråsens G16-lag 3-2 på Børstad fredag kveld, og har neppe noe imot å bytte ut Kammas vakre drakt med ei landslagstrøye.

Gratulerer Thorbjørn, Furnes og HamKam - og masse lykke til.

Annonse fra Obos-ligaen: