Kamphendelser: HamKam - Tromsø

Stolpe ut for HamKam. Hjemmelaget spilte en god kamp og skapte flere sjanser enn serielederne fra nord, men sitter igjen med 0 poeng 0-2. Se hvordan kampen forløp seg:

HamKam - Tromsø 0-2 (0-1);

Topplaget Tromsø med tidligere HamKam-trener Gaute Helstrup gjestet HamKam torsdag kveld. HamKam kom fra sin første seier for året borte mot Sandnes Ulf, et annet lag som kjemper i toppen, på mandag. To flotte scoringer fra Marcus Pedersen og Kristian Lønstad Onsrud ble forskjellen på lagene. Tromsø startet med åtte strake seiere før de nå har tapt to og spilt en uavgjort de siste tre kampene.

1 min: Vi er i gang på Briskeby.

12 min: Tromsø har som ventet hatt mest ball. Men det er ikke blitt skapt noen sjanser fra noen av lagene så langt.

20 min: Lars-Gunnar Johnsen må kaste inn håndkle etter en skade. Inn kommer William Mikalsen.

36 min: Omgangens største sjanse. Et godt slått frispark fra Solbakken treffer Kristian Strande på bakerste som får til en god heading. Unge Karlstrøm i Tromsø-buret redder headingen ved nærmeste stolpe og slår ut til hjørnespark - som Onsrud header ballen utenfor.

38 min: Tromsø får sin første halvsjans når Kitolano får ballen innenfor seksten. Forsøker å komme alene med Jendal, men blir presset såpass hardt av Alegre at skuddet går sakte, men sikkert over tverrliggeren.

45 min: 0-1. Fitim Azemi scorer på Tromsøs største sjanse i første omgang. Får et gjennomspill . Fra fjorten meter avslutter han på første touch og ballen triller inn i lengste hjørnet. Godt satt av Tromsø-spissen.

45 min: Da går lagene til pause på stillingen 0-1 til bortelaget. En sjansefattig omgang hvor HamKam har den største sjansen utover mål etter en god heading fra Kristian Strande etter en dødball fra Solbakken.

46 min: Vi er i gang med siste førtifem. Anders Dieserud erstatter Kristian Lønstad Onsrud.

52 min: Kjempespill av HamKam fører til en kjempesjanser. Vender spillet. Ut på høyre. Nydelig innlegg fra Solbakken treffer Tobias Svendsen som får headet ballen mot det lengste hjørnet. Ballen sniker seg utenfor stolpen.

60 min: For en gigantisk målsjanse. HamKam styrer på Briskeby nå. Flott innlegg langs bakken fra William Mikalsen. Marcus Pedersen får den perfekt inne i feltet. Der scorer Marcus ni av ti ganger. Flott redning av Karlstrøm.

62 min: Lasse Nilsen blir erstattet av Kent-Are Antonsen.

67 min: Steffen Skogvang Pedersen og Jonas Enkerud erstattes av Jo Nymo Matland og Emil Sildnes.

75 min: Dobbeltbytte også hos gjestene. Fitim Azemi og Magnus Andersen forlater kunstgresset. Mohammed Ahamed og Tobias Hafstad kommer inn.

77 min: Anders Dieserud tildeles gult kort.

82 min: 0-2. Sakarias Opsahl fører ballen opp fra 23 meter. Fra 17 meter curler han ballen i lengste hjørnet langs bakken. Helt nede ved stolperota.

83 min: Offensivt bytte hos hjemmelaget. Rubén Alegre byttes ut til fordel for Ahmed Daghim.

88 min: Mikael Ingebrigtsen og Lars Sætra erstatter Eric Kitolano og Daniel Berntsen.

88 min: HamKam går rett i angrep. Tobias Svendsen får avsluttet med venstrefoten fra 10 meter. Skuddet spretter utenfor.

90 min: Stolpe ut for HamKam. Hjemmelaget spilte en god kamp og skapte flere sjanser enn serielederne fra nord, men sitter igjen med 0 poeng og 0-2.