Knappen: - Det er ikke godt nok

VIDEO: Hovedtrener, Kevin Knappen var ikke fornøyd med poengtap hjemme mot topplaget, AaFK. Men fant likevel noen lysglimt. Se video av Kevin, og sammendrag fra kampen her:

Kevin Knappen var misfornøyd med å gi fra seg ledelsen på hjemmebane mot AaFK hvor kampen ble som forventet.

- Nei, det er jo som man kunne forvente. Jeg trodde før kampen at vi kunne ta føringen, og det gjorde vi også i første omgang. Så slipper vi en alt for enkel en på tampen i første, også gjør vi det samme i andre omgang. Også får vi et rødt kort i andre som naturligvis gjør det tøft. Utover det har AaFK lite, men de viser at de er et topplag og de er mye sterkere enn oss i begge boksene, starter en skuffet Kevin Knappen.

Det ble en kamp med få målsjanser som gjør det ekstra viktig å sette sjansene, noe AaFK gjorde til gangs. Hvor flere av målsjansene AaFK skapte var på innlegg fra kantene.

Er dette noe dere forventet i forkant, Kevin?

- Selvfølgelig. Vi var fullstendig klare over det. Likevel blir vi altfor opptatt av ball, og det er ikke godt nok. Nå må vi gå i oss selv å gjøre noe med det.

Likevel er det mye postitivt å ta med seg fra kampen mot topplaget i OBOS.

- Jada, vi er bra, spesielt i første. Mot et godt lag så skal vi være enda mer hissig på å avslutte. Da hadde vi kanskje fått inn et mål til, uten at det hadde vært ufortjent. Men vi kan ikke fortsette å slippe inn så enkle mål når vi er i overtall, med nok folk på rett side fortsetter hovedtreneren.

Spillefri helg kommende helg betyr bedre tid til å forberede neste serierunde. I neste kamp står Tromsdalen på motsatt banehalvdel i Tromsdalen.

- Vi skal selvfølgelig jobbe for tre poeng der, avslutter Kevin Knappen.

KEVIN KNAPPEN:


SAMMENDRAG:


Annonse fra Obos-ligaen: