Knappen: - Solid bortekamp

VIDEO: Kevin Knappen var glad for tre poeng borte mot Notodden.

Annonse:

Tre nye HamKam poeng ble med bussen hjem til Hamar etter en heroisk innsats av gutta og en godt gjennomført bortekamp mot Notodden. Kevin Knappen har likevel ting å jobbe med, skal vi tro han selv.

- Jeg syness vi gjør en forholdsvis bra første omgang og en solid bortekamp. Vi kommer til mange situasjoner på siste tredjedelen, men vi må bli mer nøyaktige. VI fikk et viktig mål på tampen av første omgangen og da handler det om å vokte på den ledelsen. Det synes jeg vi klarer fint, forteller hovedtreneren kort tid etter kampslutt.

Ivar Sollie Rønning ble matchvinner med siste sparkert på ballen i første omgang. 1 minutt på overtid er han tryggheten selv alene med Notodden-keeperen og fikk bredsidet inn en fortjent ledelse til bortelaget. Hvor viktig var det målet på det tidspunktet, Kevin?

- Den er selvfølgelig viktig når den kommer på et så godt tidspunkt før pause. VI hadde en god pauseprat, men vi blir litt upresise i andre omgang. Men uansett så kommer dem til å få sjanser mot, så vi står relativt bra i mot.

Lukasz Jarosinski og resten av gutta slipper til svært få målsjanser i mot, og drar hjem med en meget fortjent clean sheet i kofferten, noe Kevin selvfølgelig var glad for.

- De skaper ikke mange sjanser. Og bortestatistikken nå, inkludert eliteserielaget vi møtte i cupen er nå 8 - 13 - 8 - og det er andre omgang. Det er solid.

Neste uke skal vi ut i nok en spennende fotballkamp mot et godt fotballag når Aalesund kommer på besøk. Vårsesongens oppgjør på Color Line stadion endte med en sterk 2-1 seier til HamKam, og førstkommende søndag klokken 15.00 skal vi være klare for å overraske dem på ny.

- VI skal ntyte denne seieren litt først, la den få synke inn. En god busstur hjem før restitusjon i morgen, samle krefter og energi i løpet av uka, så er vi klare til Aalesund på søndag, avslutter Kevin Knappen.

Kevin Knappen


Sammendrag 


Annonse fra Eliteserien: