Knappen: - Vi er naive

VIDEO: Se sammendrag fra kampen og se hva Kevin Knappen forteller om dagens tap borte mot Strømmen.

HamKam gikk på et 3-2 tap borte mot et hardtkjempende Strømmen søndag ettermiddag. og det var naturligvis ingen fornøyd HamKam-trener vi møtte rett etter kampslutt.

Hvordan ser du kampen, Kevin?

- Nei, dette var ingen god forestilling av oss og vi gir Strømmen alt for mange muligheter. Vi kommer godt ut i starten, og scorer et flott mål tidlig, og kunne også økt til 2-0 tike etter. Kort tid etter vårt tverrliggerskudd får dem et mål ut av ingenting, starter Kevin Knappen.

- Men deretter er vi veldig naive og gir dem utrolig mange store muligheter på individuelle feil  på egen halvdel.

Er det utlikningen som preger oss?

- Nei, jeg vet ikke helt. Men vi tar for stor risiko der og slurver på egen banehalvdel før vi klarer å rette oss inn litt rett før pause. I pause blir vi enige om å bli mer direkte fremover, også går det nøyaktig et minutt før vi ikke følger planen vi ble enige om, og dem scorer 2-1, fortsetter en skuffet hovedtrener.

Nok en viktig kamp for HamKam førstkommende søndag, hjemme mot Levanger. Hva tar vi med oss videre fra denne kampen inn i kommende treningsuke?

- Tror vi må bruke litt tid på å fordøye dette tapet her først. Prestasjonen er ikke god nok og som sagt tidligere gir vi bort for mange sjanser til motstanderen. Etter at Petter må forlate banen med skade og vi må spille med en mann mindre de siste ti minuttene løper vi mer og er mer på. Intensiteten som gutta viser de siste de er den som må ligge i bunn hver kamp. 

Ti minutter før slutt lander Petter Vaagan Moen forkjært etter en duell på offensiv sekstenmeter og får store smerter i ankelen. Hvordan er situasjonen rundt Petter?

- Det er altfor tidlig å si nå, men han er klar og bevisst, så vi får ta tida til hjelp og se om han får tatt noen bilder av ankelen i kveld eller i morgen, så får vi se da, avslutter Kevin Knappen.

SAMMENDRAG FRA STRØMMEN - HAMKAM:


Annonse fra Obos-ligaen: