Kontorleverandøren forlenger

Kontorleverandøren forlenger samarbeidet med HamKam - og blir samtidig en viktig medspiller på forbedringer av kiosksystemet.

Kontorleverandøren har vært en viktig samarbeidspartner for HamKam Fotball helt siden oppstarten i 1992. Nå forlenger de avtalen ytterligere en sesong. Denne sesongen skal Kontorleverandøren også være med å gjøre det enklere for våre tilskuere å handle i kiosken med nytt kassasystem.

Hos Kontorleverandøren kan du få komplette og skreddersydde kontorløsninger til din bedrift. Alle arbeidsplasser er ulike og krever sine unike løsninger og systemer. Med over 25 års erfaring i bransjen med å skreddersy kontorløsninger, går de løs på hver nye oppgave med nysgjerrighet og fleksibilitet. Alt dette gjør at Kontorleverandøren ikke gir seg før de har funnet det beste for deg og din bedrift. En god kontorløsning gjør at de ansatte kan utføre jobben sin på best mulig vis.

Markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari er glad for å forlenge med den trofaste gjengen:

- Daglig leder, Terje Bessesen, er en lojal HamKam-supporter. Vi gleder oss til å forbedre vårt kassasystem med hjelp av Terje og Arild Øverli. Deres lojalitet og kunnskap gjør at vi ser på det som en selvfølge at vi velger dem når vi nå tar skrittet videre med nytt kassasystem, forteller en glad Mehran Amundsen-Ansari.

- Kommende sesong skal gi våre supportere en enda bedre kioskopplevelse. Vi gleder oss til å komme i gang! 

Vil du bli partner?

  • Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari

  • Mail: mehran@hamkam.no

  • Telefon: 461 30 271

Annonse fra Obos-ligaen: