Låner landslagsstopper (23) fra Sarpsborg 08

HamKam Fotball har blitt enige med Sarpsborg 08 om en utlånsavtale på den islandske midtstopperen Orri Sigurdur Omarsson.

Den unge midtstopperen med erfaring fra det islandske landslaget har i dag signert en avtale ut sesongen 2018 med HamKam, og blir å se allerede på dagens generalprøve mot Florø på Børstad klokken 16.30.

Orri ble i fjor seriemester med Valur som er det mestvinnende laget gjennom tidene i Islandsk fotball. I vinter signerte han en treårskontrakt med Sarpsborg 08.

Midtstopperen fra Island har i tillegg til fire a-landslagskamper hele 67 kamper for aldersbestemte landslag.

Orri Sigurdur Omarsson
Orri Sigurdur Omarsson

Det var en smilende fornøyd Islending som troppet opp på Briskeby fredag formiddag.

- Jeg er veldig glad for å være her hos HamKam. Jeg føler meg trygg på at dette er det korrekte steg i min karriere, starter midtstopperen.

- Dette er min første sesong i norsk fotball, så dette vil være med på å hjelpe meg i min utvikling. Jeg håper å få så mye spilletid som mulig i en tøff konkurranse her i HamKam, fortsetter Omarsson.

- Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og gleder meg til å komme i gang, avslutter den islandske landslagsspilleren. 

Det var også en meget fornøyd Kevin Knappen som tok i mot Orri på Briskeby fredag formiddag.

- Vi har jobba i en lengre periode med å finne en venstreback, uten å finne den vi har lett etter. Vi forsøkte Rubén ute på venstrebacken i Spania siden han har bekledd den rollen tidligere når han spilte i Spania, og det fungerte veldig bra. Når navnet til Orri kom opp var det ingen tvil, det måtte vi bare gå for, sier en fornøyd hovedtrener.

- Orri har masse erfaring fra toppfotball på det beste laget i den Islandske toppdivisjonen i tillegg til landslagserfaring. Vi er i tillegg sikre på at den islandske mentaliteten som ligger i hans natur vil komme oss til gode, avslutter Kevin.

Møt opp på Børstad klokken 16.30 i ettermiddag og se hans første involvering med HamKam-drakt. Husk også morgendagens Kick-off. Der kan bli bedre kjent med vår ferskeste signering og resten av gutta

Orri Sigurdur Omarsson

  • Født: 18. februar 1995

  • Tidligere klubber: Handknattleiksfélag Kópavogs (HK), Aarhus GF, Valur og Sarpsborg 08.

  • A-landskamper: 4

  • U-landskamper: 67

  • Aktuell: Signert ut året for HamKam

Annonse fra Obos-ligaen: